Üdvözlet!
Olyan gondom lenne, hogy adott 2db telefon.
Fő kártya egy Iphone 16 Pro max-ban van ez az új telefon.
Multi sim: Iphone 14 Pro max-ban van, mellete van még, mert kaptam egy céges kártyát is, szintén telekom (de a kérdés szempontjából most jelenleg ez nem releváns)
Én telefonálni tökéletesen tudok, megy a korlátlan internet is mind a két kártyáról, viszont ha hívnak, ugye mind a kettő telefon csörög.
Ezzel semmi baj nincs, de ha felakarom venni egyből "foglalt vonal" jelenik meg. Mindegy éppen melyik telefonnal próbálom egyből "foglat vonalat" jelez. Így kénytelen vagyok én visszahívni az illetőt.
Erre van valami megoldás?
Egy dolgot nem értek, hogy utóbbi időben van ez, mert MultiSIM-em már régóta van. korábban nem volt ilyen gondom, ha csak nem két iPhone zavar be egymásnak valahogy...
Kérdés
Adam Fox
Üdvözlet!
Olyan gondom lenne, hogy adott 2db telefon.
Fő kártya egy Iphone 16 Pro max-ban van ez az új telefon.
Multi sim: Iphone 14 Pro max-ban van, mellete van még, mert kaptam egy céges kártyát is, szintén telekom (de a kérdés szempontjából most jelenleg ez nem releváns)
Én telefonálni tökéletesen tudok, megy a korlátlan internet is mind a két kártyáról, viszont ha hívnak, ugye mind a kettő telefon csörög.
Ezzel semmi baj nincs, de ha felakarom venni egyből "foglalt vonal" jelenik meg. Mindegy éppen melyik telefonnal próbálom egyből "foglat vonalat" jelez. Így kénytelen vagyok én visszahívni az illetőt.
Erre van valami megoldás?
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Adam FoxEgy dolgot nem értek, hogy utóbbi időben van ez, mert MultiSIM-em már régóta van. korábban nem volt ilyen gondom, ha csak nem két iPhone zavar be egymásnak valahogy...
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.