Ugrás a tartalomhoz
  • 0

EA FC 26

Cseh László

Kérdés

Tiszteletem.

Továbbra is a következő problémám lenne, ami már lassan 4 éve van.... Játszhatatlan az EA FC 26 játék ps5-n. Eszméletlen pockeg loss, és jitter tapasztalható.... írtam levelet az EA supportnak, tobbszor is beszeltunk a probléma nem náluk van, ami teljesen realis mivel minden mas szolgaltatonal tokeletes a jatek... haveromnal **** van ott is tokeletesen fut.... a probléma a Telekomnal van az eszmelezlen zsufolt, ****** routing miatt... a kérdéaem a kovetkezo meddig lesz meg p****** a cégnek eszmeletlen osszegeket elkérni es semmit sem tenni... jelzés értekkel mondom en vsgyok az elofizeto, nekem fizetnem kell, nem a problémát megoldanom...!! 4 évrol bsszelunk nem pár hetrol!!!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
4 órája, Telekom szakértő írta:

Kedves László! Az általad jelzett hiba nem hálózatunkban, hanem a nemzetközi útvonalon jelentkezik, melynek zsúfoltsága miatt fordulhatnak elő fennakadások. A tapasztaltakat érdemes jelezned a Cloudflare felé is, ebben a support lehet segítségedre. Megértésedet köszönjük! ^Erika

Tiszteletem Hölgyem, szeretném jelezni, hogy én előfizető vagyok, tehát ha nem tudják mit jelent, aut jelenti én fizetek egy szolgáltarásért, ami nem müködik megfelelően, ennek fejében nem az én feladatom utána járni, bármilyen nagyobb cégnek legyen az Cloudflare, EA, stb jelezni, mivel még1x mondom előfizető vagyok, és nem szerelő, IT-s, vagy bármilyen alkalmazott a Telekomnál!!! Az önők feladat felvenni a kapcsokatot például a Cloudflarrel és jelezni nekik, megoldani a problémát, nekem egyszerű felhasználoķent jogosultságom sincs... Onok fizetik a peeringet nem en!!! Onok allnak kapcsolatban a cegekkel!! Oldjak meg, en megoldom az én részem, fizetem az elofizetest, most Onok jonnek!!!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Kedves László! Megértjük a bosszúságodat és elnézésedet kérjük a tapasztalt kellemetlenségért! A probléma-jelenség nem a Telekom oldalán merül fel, hanem a nemzetközi hálózati útvonalon. Az érintett webfelületek nemcsak nemzetközi oldalak lehetnek, hanem külföldről kiszolgált magyar oldalak is. Cégünk és a Deutsche Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy a partnereik felől megfelelő minőségben érkezzen a forgalom. Természetesen mi jeleztük, és zajlanak az egyeztetések az érintett üzemeltetőkkel. Bízunk megértésedben és további türelmedben a megoldásig! ^Petra

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
15 perce, Telekom szakértő írta:

Kedves László! Megértjük a bosszúságodat és elnézésedet kérjük a tapasztalt kellemetlenségért! A probléma-jelenség nem a Telekom oldalán merül fel, hanem a nemzetközi hálózati útvonalon. Az érintett webfelületek nemcsak nemzetközi oldalak lehetnek, hanem külföldről kiszolgált magyar oldalak is. Cégünk és a Deutsche Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy a partnereik felől megfelelő minőségben érkezzen a forgalom. Természetesen mi jeleztük, és zajlanak az egyeztetések az érintett üzemeltetőkkel. Bízunk megértésedben és további türelmedben a megoldásig! ^Petra

Tisztel Hölgyem, mikor jelezték ezt a Cloudflare, vagy EA, vagy tudom is én melyik cég felé? Csak azért érdekelne, mert évek óta fent álló probléma, értem én, h én legyek türelmes, várjsk türelemmel, de mikor lesz megoldas?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Kedves László! Megértjük a türelmetlenségedet, valamint az érdeklődésedet, azonban a vállalatok közötti kommunikáció részletei, az érintett partnerek, dátumok és az átadott információk bizalmas üzleti adatoknak minősülnek, ezért sajnos nem áll módunkban ezeket nyilvánosságra hozni. Jelenleg nem rendelkezünk infóval arról, hogy mikorra oldódhat meg a probléma, sajnáljuk. Bízunk benne, hogy válaszunkat megértéssel fogadod! ^Petra

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
1 órája, Telekom szakértő írta:

1 órája, Telekom szakértő írta:

Kedves László! Megértjük a türelmetlenségedet, valamint az érdeklődésedet, azonban a vállalatok közötti kommunikáció részletei, az érintett partnerek, dátumok és az átadott információk bizalmas üzleti adatoknak minősülnek, ezért sajnos nem áll módunkban ezeket nyilvánosságra hozni. Jelenleg nem rendelkezünk infóval arról, hogy mikorra oldódhat meg a probléma, sajnáljuk. Bízunk benne, hogy válaszunkat megértéssel fogadod! ^Petra

Persze, természetesen megértéssel fogadom, és megértem, hogy uzleti titoknak számit, akkor onok is legyenek szivesek megértéssel kezelni, ha nem utalom el a havi számlákat addig amig nem rendezik a szolgálzatásukat és addig 0as számlákat kuldjenek, mivel nincs mit fizetni ha vmi nem mukodik!!! Kezelhetjuk akar uzleti titokkent is, vagy ahogy szeretnek.... maguk ertik, hogy elvarjak havonta, h az ugyfel fizessen, maguk pedig evek ota nem rendezik q problemat?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...