Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Vanda nem egyértelmű hívása nem segíti az ügyintézést...

TamaS-51p62KXh

Kérdés

Felhívott a bot a 309303100 -ás számról.

Kérdezi, tapasztalom -e még a hibát. Mivel sok hibát jelentettem mostanában és a bot nem említett semmit, miféle hibáról van szó, nem volt konstruktív a hívás. Bár küldött SMS -ben egy linket, de az valószínűleg a (korábban jelentett) nem (megfelelően) működő Telekom chat -re vezetne.  Így a link sem segített semmit...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Ismét hívott a bot (2026.01.06 14:00 CET), most sem említette, melyik hibáról lenne szó. De kérdezte, elhárult -e a hiba? Mivel csak az utólag kiküldött SMS -ből derült ki, melyik MT ügyfélazonosítórol lett volna szó, nem tudtam megállapítani, elhárult -e... A kiküldött link viszont most is a Telekom Chat -re irányítana, ami google függőség miatt (hibaként jjelentettem) továbbra sem működik. Ezzel valamit kezdeniük kellene!!! Nem hívhatna a bot úgy, hogy közli miféle hibáról van szó? Vagy közöl hibajegy számot, vagy MT azonosítót legalább? Vagy eleve ilyesmi miatt NE HÍVJON A BOT, hívjon EMBER!!!

A lehetséges hibák elhárítására elvileg megbeszéltek szerint szerelőt küldenek ki. A szerelő még nem is keresett, hogy jönne... A további otthoni szolgáltatáshoz kapcsolódó hibát a szerelő által elvégzett hálózati hiba elhárítása előtt tesztelni sincs értelme...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...