Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telekom Tv box cseréje az új, látássérülteknek készített készülékre

Ricsii2001

Kérdés

Tisztelt olvasók!
Ismételten a fórumhoz szeretnék fordulni tanácsért, vagy segítségért.
Arról van szó, hogy 2024 végén kötötték be az otthonunkban a Telekomos internetet és tv-t.
2025-ben lehetett hallani arról, hogy a Telekom bevezetett egy új tv boxot, amelyet látássérült személyek is gördülékenyen tudnak használni. Érdeklődtem a Telekom fórumban ezzel kapcsolatban, amit meg is erősítettek a kollégák:
https://kozosseg.telekom.hu/topic/52565-telekom-box-látássérültek-számára/
Most jutottam el oda, hogy kérvényezzem a box cseréjét. Először telefonon szerettem volna elintézni, mondtam hogy mit szeretnék, azonban az ügyfélszolgálatos ügyintézőnek halvány lila gőze sem volt arról, hogy mit akarok, és lerázott azzal, hogy ez a funkció már része a jelenlegi boxomnak, holott ez nincs így, mert már volt szerencsém az új boxhoz ismerősömnél, és ott van egy dedikált gomb a képernyőolvasó megnyitására. Az én boxom ezt nem tudja, holott jó lenne, ha ez működne, mivel nem csak én használnám a készüléket, hanem más, olyan családtagjaim is, akiknek erre a funkcióra nincs szükségük, és nagyon megkönnyítené a dolgunkat, ha gombnyomásra lehetne ki-be kapcsolni a Talkback-et, az android beépített képernyőolvasóját.
Szóval az ügyintéző ezzel lerázott engem. Ezután a chates ügyfélszolgálathoz fordultam a Telekom alkalmazásban.
Belinkeltem az ügyintézőnek a fenti Telekom fórumos kérdést, és azt mondta, hogy rögzíti a csereigényt, és 72 órán belül keresni fognak engem telefonon. Elkérte a telefonszámomat is.
A bökkenő csak annyi, hogy ez bőven 72 órával ezelőtt történt, egészen pontosan múlthét hétfő délelőtt. A kérdésem az, hogy most mit csináljak? Kihez forduljak, hogy a boxom cserélve legyen az akadálymentes boxra, miközben a telefonos ügyintézés kimerül lényegében abban, hogy "Jól van az úgy", a chaten kért csereigényemre pedig nem reagálnak a megbeszélt időn belül?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...