Mester Tibor Posztolva ekkor: 2 órája Megosztás Posztolva ekkor: 2 órája Tisztelt szakértők! Magneta 1-es vagyok, 5 havi díjas előzetessel. Nem tudom a családi mobil opció beállítását megtekinteni, illetve az ezzel kapcsolatos online ügyintézést kérni. Gyanítom, hogy édesapám nincs benne a családi opcióban. Üdv, Dr. Mester Tibor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 1 órája Telekom Megosztás Posztolva: 1 órája Szia Tibor! A feltételekről ide kattintva: Családi mobil opció – Telekom lakossági szolgáltatások tájékozódhatsz honlapunkon. Lehet, hogy egyszerűen a mobil-előfizetés, amivel beléptél az online ügyfélszolgálatra, a Magenta 1 csomag része, azonban nem tartozik hozzá olyan jogosultság, hogy a Magenta 1 csomagba tartozó további előfizetéseket, illetve a számlázási adatokat megtekintsd vagy módosítsd. Ennek oka lehet az, hogy a belépésre használt mobil telefonszámod: olyan havi díjas előfizetés, ami egy folyószámlán szerepel kettő vagy több havi díjas előfizetéssel, de nincs beállítva vezérszámként. A jogosultságot a "Számlák" menüpontban, a szerződéses jelszó megadásával állíthatod be.Ha ez sem hoz megoldást, írd meg privát üzenetben az adataid, hogy segítségedre lehessünk. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Mester Tibor
Tisztelt szakértők!
Magneta 1-es vagyok, 5 havi díjas előzetessel. Nem tudom a családi mobil opció beállítását megtekinteni, illetve az ezzel kapcsolatos online ügyintézést kérni. Gyanítom, hogy édesapám nincs benne a családi opcióban.
Üdv,
Dr. Mester Tibor
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.