T-Online / Telekom téves SMTP tiltás – több hete nincs érdemi intézkedés
Tisztelt Telekom!
Szeretném nyilvánosan is jelezni, hogy a t-online.hu levelezőrendszere indokolatlanul blokkolja cégünk kimenő levelezőszervereit, miközben a problémát 2026. április 22-én már hivatalosan jeleztük az abuse@telekom.hu címen, érdemi intézkedés vagy visszajelzés azonban mindeddig nem történt. Az IP cím üzemeltetője én vagyok.
Érintett IP-címek:
188.34.142.203
188.34.142.204
Hostname / rDNS / HELO:
smtp3.tarhely.pro — 188.34.142.203
smtp2.tarhely.pro — 188.34.142.204
A 188.34.142.204 IP-cím esetében a T-Online MX szervere konkrétan az alábbi hibával utasítja el a kapcsolatot:
421 4.7.1 <smtp2.tarhely.pro[188.34.142.204]>:
Client host rejected: Access denied due to massive spamming (20251128)
A problémát korábban jeleztük, mellékelve a szükséges technikai adatokat is.
Időközben a kimenő SMTP-forgalom egy részét a 188.34.142.203 IP-címre tereltük át, smtp3.tarhely.pro HELO-val, azonban a T-Online levelezőszervere ezen kapcsolatoknál is bontja az SMTP-kapcsolatot:
Remote host closed connection in response to EHLO smtp3.tarhely.pro
Ez a gyakorlat közvetlen üzleti kárt okoz, mivel a t-online.hu végződésű ügyfeleink egy része nem kapja meg a szolgáltatásaihoz kapcsolódó fontos tranzakciós e-maileket, például:
domain- és szolgáltatáslejárati értesítőket,
díjbekérőket,
fizetési emlékeztetőket,
egyéb, határidőhöz kötött rendszerüzeneteket.
Különösen aggályos, hogy:
a hibát hetekkel ezelőtt hivatalosan jeleztük;
érdemi választ vagy kivizsgálási eredményt nem kaptunk;
a Telekom levelezőrendszere továbbra is akadályozza a jogszerű e-mail-forgalmunkat;
az újabb kimenő SMTP IP-cím esetében is fennáll az elutasítás.
Álláspontunk szerint ez a gyakorlat aránytalanul korlátozza más szolgáltató jogszerű levelezési forgalmát, és indokolatlan versenyhátrányt, valamint anyagi kárt okoz.
Kérjük a Telekom illetékes munkatársait, hogy:
az érintett IP-címek blokkolási státuszát haladéktalanul vizsgálják felül;
a jogszerű levelezési forgalmat akadályozó tiltást szüntessék meg;
amennyiben bármely tiltást fenntartanak, annak konkrét, műszakilag ellenőrizhető indokát adják meg.
Amennyiben továbbra sem történik érdemi intézkedés, az ügyben megtesszük a szükséges hatósági és jogi lépéseket.
Kérdés
ad014312
T-Online / Telekom téves SMTP tiltás – több hete nincs érdemi intézkedés
Tisztelt Telekom!
Szeretném nyilvánosan is jelezni, hogy a t-online.hu levelezőrendszere indokolatlanul blokkolja cégünk kimenő levelezőszervereit, miközben a problémát 2026. április 22-én már hivatalosan jeleztük az abuse@telekom.hu címen, érdemi intézkedés vagy visszajelzés azonban mindeddig nem történt. Az IP cím üzemeltetője én vagyok.
Érintett IP-címek:
188.34.142.203188.34.142.204Hostname / rDNS / HELO:
smtp3.tarhely.pro—188.34.142.203smtp2.tarhely.pro—188.34.142.204A
188.34.142.204IP-cím esetében a T-Online MX szervere konkrétan az alábbi hibával utasítja el a kapcsolatot:A problémát korábban jeleztük, mellékelve a szükséges technikai adatokat is.
Időközben a kimenő SMTP-forgalom egy részét a
188.34.142.203IP-címre tereltük át,smtp3.tarhely.proHELO-val, azonban a T-Online levelezőszervere ezen kapcsolatoknál is bontja az SMTP-kapcsolatot:Ez a gyakorlat közvetlen üzleti kárt okoz, mivel a
t-online.huvégződésű ügyfeleink egy része nem kapja meg a szolgáltatásaihoz kapcsolódó fontos tranzakciós e-maileket, például:domain- és szolgáltatáslejárati értesítőket,
díjbekérőket,
fizetési emlékeztetőket,
egyéb, határidőhöz kötött rendszerüzeneteket.
Különösen aggályos, hogy:
a hibát hetekkel ezelőtt hivatalosan jeleztük;
érdemi választ vagy kivizsgálási eredményt nem kaptunk;
a Telekom levelezőrendszere továbbra is akadályozza a jogszerű e-mail-forgalmunkat;
az újabb kimenő SMTP IP-cím esetében is fennáll az elutasítás.
Álláspontunk szerint ez a gyakorlat aránytalanul korlátozza más szolgáltató jogszerű levelezési forgalmát, és indokolatlan versenyhátrányt, valamint anyagi kárt okoz.
Kérjük a Telekom illetékes munkatársait, hogy:
az érintett IP-címek blokkolási státuszát haladéktalanul vizsgálják felül;
a jogszerű levelezési forgalmat akadályozó tiltást szüntessék meg;
amennyiben bármely tiltást fenntartanak, annak konkrét, műszakilag ellenőrizhető indokát adják meg.
Amennyiben továbbra sem történik érdemi intézkedés, az ügyben megtesszük a szükséges hatósági és jogi lépéseket.
@Telekom szakértő
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.