Ugrás a tartalomhoz
  • 0

*** ************ futárcég leváltása

Horgos Fábián

Kérdés

Kedves Telekom!
Az lenne a kérdésem, hogy mikor tervezik megszüntetni és lecserélni a **** partnerüket nagyobb csomagok/TV-k kiszállítására?
Ez a futárcég az életem során tapasztalt ***********, *********** cég.
30x próbáltam őket telefonon elérni 3 különböző telefonszámon, majd Önöket is felhívtam és az ügyintéző kolléga is megpróbálta elérni a ****-t, mindhiába.
A kiszálítással természetesen késnek - 2026-ban 1 hétbe telik kihozni egy TV-t budapesten - mert a partnerük az ország *********** cége tele 1 csillagos értékeléssel online.
Még Önök is [moderált tartalom], de mégiscsak partnerkednek velük, miért????

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves @Horgos Fábián,

Nagyon sajnáljuk ezt a tapasztalatot, és teljesen megértjük a felháborodásodat. Az, hogy egy budapesti kiszállítás ennyit késik, és a futárcég elérhetetlen, számunkra sem elfogadható minőség.

A partnereinkkel való szerződések társaságunk üzleti titkát képzik, így erről egyéb információval nem tudunk szolgálni. Azonban biztosíthatunk, hogy az ilyen és ehhez hasonló visszajelzéseknek komoly súlyuk van nálunk, és a logisztikai területünk ezek alapján folyamatosan értékeli, vizsgálja a partneri kapcsolatainkat. 

Köszönjük, hogy megírtad nekünk a tapasztalataidat, és elnézést kérünk az okozott bosszúságért! ^Oszkár 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...