Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sagemcom F@st 3896 probléma

B3NZ1N

Kérdés

Üdvözletem!

Az alábbi problémám lenne, hátha tud rá valaki valamilyen megoldást. Másfél hete vagyok telekomos internetes előfizető, csak netre fizettem elő. Előtte egy másik szolgáltatónál voltam, ahol semmilyen problémám nem volt az otthoni netemmel. Megérkeztek hozzám az új Sagemcom F@st 3896 típusú modemmel. Bekapcsolták, majd tesztelés, minden okés volt. Van egy internetes gépem otthon ami 0-24-ben fent van a neten, és arra lettem figyelmes, hogy 4-5-6 óránként ezt az eszközt ledobja pár percre a hálózatot. Több napig figyelgettem és folyton ezt tapasztaltam. Felhívtam pár napra rá a telekom ügyfélszolgálatát, ahol elmondták, hogy szokatlanul sokszor indul újra a routerem, jött ki szerelő, aki először tápot, majd másnap routert cserélt. Közben én beléptem a router admin oldalára, ahol azt láttam hogy bármikor beléptem a memóriahasználata 85, de inkább 100%-on volt. Azt tanácsolták a hibabejelentőnél, hogy állítsuk a telekomos routert bridge módba, így az én  mercusys h50g ac1900 routeremmel nem veszik össze és megszűnik a magas memóriahasználat. Na hát több napnyi tesztelés után ugyancsak nem szűnt meg a probléma. A hibabejelentő tájékoztatása szerint másfél hét után már majdnem 60-szor indult újra a routerem. Sajnos még nincs kiépítve az optikai kábelezés a környékemen, ezért koax kábelről kapom a jelet. Esetleg tud valaki  valamilyen megoldást a problémámra?
Köszi előre is a hozzászólásokat. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...