Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Internet hálózat fejlesztés

Viktor1987

Kérdés

Üdvözlöm!

Tiszavasvári Hableány utca *. Szám alatt szeretném a szolgáltatásukat beköttetni de eddig nem jártam sikerrel. Sarki telken van a ház és az előttem lévő oszlop később került oda, ezért erre nem került fel a telekom kábele/elosztója. Az előző oszlopig eljön,de onnan a szerelők szerint nem megoldható a bekötés(messze van a szomszéd házhoz nem lehet megspanolni,nem lenne meg a földtől való távolság stb.)

Próbálkoztak segédoszloppal is de naggyából ugyanez volt a probléma.

Segítsenek nekem legyenek szivesek,mert a telefonos ügyintézőkkel nem jutok előrébb.

Gondolom hogy engedély kell az eontól hogy használhassák az oszlopukat,de gyanítom hogy az eggyel visszább lévőnél is kellett annak idején.

Lehet hogy terveztetni kell vagy valamilyen bővítési engedély,nem tudom.

Bízok benne hogy van rá megoldás,mert a mobil internet nem megoldás.

Válaszát előre is köszönöm.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
13 órája, Viktor1987 írta:

Üdvözlöm!

Tiszavasvári Hableány utca *. Szám alatt szeretném a szolgáltatásukat beköttetni de eddig nem jártam sikerrel. Sarki telken van a ház és az előttem lévő oszlop később került oda, ezért erre nem került fel a telekom kábele/elosztója. Az előző oszlopig eljön,de onnan a szerelők szerint nem megoldható a bekötés(messze van a szomszéd házhoz nem lehet megspanolni,nem lenne meg a földtől való távolság stb.)

Próbálkoztak segédoszloppal is de naggyából ugyanez volt a probléma.

Segítsenek nekem legyenek szivesek,mert a telefonos ügyintézőkkel nem jutok előrébb.

Gondolom hogy engedély kell az eontól hogy használhassák az oszlopukat,de gyanítom hogy az eggyel visszább lévőnél is kellett annak idején.

Lehet hogy terveztetni kell vagy valamilyen bővítési engedély,nem tudom.

Bízok benne hogy van rá megoldás,mert a mobil internet nem megoldás.

Válaszát előre is köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...