Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sebesség

racsi

Kérdés

A következő a probléma 2000/1000 optika van. Jött a legújabb Windows 11 frissítés amit ez felkerül a modem és a gép közötti kommunikáció meghal gyakorlatilag direct letöltés 1.8 MB/s körülbelül .  Steam, epic is minden. A gépben két halokartya is van egy 1000 alaplapi és egy PCIe 2.5 Gb/a halokartya. Mind a kettő ugyan azt hozza. Voltak kint nálam a telekomtól nem jöttek rá a problémára. Központban is állították elég sok dolgot. Ha két gep össze van kötve direktben és megosztás csinálunk kihasználjuk a gyengébb gép 1000 alaplapi halokartya sebességet. Ha modem lan portját használjuk akkor már lassú a másolás is kb 20mb/s. Teszt ként linuxot használtam elsőnek ott tökéletes lett a net hozott a speed test . Ebből jött az ötlet hogy egy korábbi Windows 11 verziót is megnézem és igen ez a gond egy 2022 Windows 11 telepítés után a net újra tökéletes amint megkapja a frissítéseket nem jó. Szóval a legfrissebb win11 és a modem között valami kompatibilitás probléma van kérdésem meg lehet oldani hogy a modemet át kapcsolják bridge módba? Mert szerintem valami biztonsági protokoll lehet a gond. Amint minden  Windows Update felkerül **** a legutolsó mérés amit így végeztem.

333.64/175.79 volt 

Screenshot_20260720_085701_com_hihonor_photos_GalleryMain_edit_107682324846942.thumb.jpg.0d101393b0ac092e14e67176bbf253b3.jpg

Régebbi Windows 11 verzión pedig 

1945.18/937.72

image.jpeg

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...