Nyuzóné Jónás Zsuzsánna Posztolva ekkor: 2 órája Megosztás Posztolva ekkor: 2 órája (szerkesztve) Tisztelt Ügyfélszolgálati munkatárs! Mivel felhatalmazott, hogy keressem nyugodtan kérdés esetén, így megteszem. Mivel az önök nyilvántartása az "ügyemben" több valótlanságot tartalmaz, megosztanék néhány valós tényt. A Telekom több évvel ezelőtt a lakás külső falán , udvaron belül légkábelt helyezett fel, aminek rögzítése az idő múlásával és az időjárás hatására tönkrement. A dübelek kiszakadtak a falból, a kábelborítók és a kábelek a levegőben lógtak. Ezt először 2026. júl. 9-én jeleztem , aminek hibajegy száma *********** lett.Egy szerelő telefonon jelentkezett, megadva, hogy szombaton 13-án kijön. Nem jött senki. Újabb bejelentésre jött egy szerelő, aki fotókat készített a kábelekről, és telefonon beszélt a főnökével, miszerint tévesen vették fel hibaként, ez karbantartás lenne.Újabb szerelő jött, aki szintén készített fotókat, és szentségelt, hogy ezért az útért pocsékolta a benzint. / Az eltelt napokban kétszer is olyan üzenetet küldtek, hogy nem tudtak elérni, holott semmilyen módon senki nem is keresett./ Majd kaptam egy telefont, közölte a szerelő, hogy ezt csak új megrendeléskét tudnák megcsinálni, kiszállás 5 ezer ft + 30-40 ezer ft a munka.Sőt lehet, hogy annak idején nem is a Telekom végezte ezt a munkát. De ha van ismerősöm, esetleg csinálja meg.A szükséges anyagokat kábelborítót / szélesebbet is a réginél / dübeleket, kábelkötegelőt 3765 Ft-ért vettem, és egy ismerős megcsinálta. Változatlan véleményem, hogy ez a Telekom feladata lett volna! Kérdések: - miért az előfizető feladata azzal foglalkozni, hogy a Telekom által felszerelt dolgot javítsa? - miért lenne ez új megrendelés? -miért írnak le valótla dolgokat kétszer is, hogy nem érnek el, ha nem is kerestek? - - ha egy szerelő időpontot igér miért nem jön, és erről miért nem tájékoztat, még utólag sem? -a 30-45 ezer Ft milyen anyagköltséget és munkadíjat takart volna? -miért írték azt, hogy a javítás megtörtént? /*********/ aug.25. -panaszbejelentésre igért 30 nap határidőt miért nem tartják be? Csupa valótlan állítás! Remélem az általunk elvégzettekek miatt nem fognak ránk még valamiféle büntetést kiszabni! Felháborító a hozzáállásuk, az ügyintézésük színvonaltalansága, a szavahihetőségük, a professzionalizmus teljes hiánya. Nem tudom van-e élő ember, aki a feltett kérdésekre érdemben válaszolni tudna. Az automatájuk szörnyű, a három alapvető szolgáltatáson kívül nem lehet más hibát bejelenteni semmilyen úton. Elnézést a hosszúra nyúlt levélért, sok sikert a változáshoz! -------- Eredeti levél -------- Feladó: Magyar Telekom Nyrt. - Telekom Ügyfélkapcsolat <ugyfelszolgalat@telekom.hu> Dátum: 2026 augusztus 27 10:49:26 Tárgy: Bejelentése [T*********************] Címzett: *******@*********** Tisztelt [Ügyfél]! Emailes bejelentését ellenőriztük és tájékoztatom, hogy korábban felvett hibajegyével kapcsolatosan a kivizsgálás megtörtént. A szerelő kolléga is jelezte önnek, hogy csak megrendelt munkaként tudjuk az érintett légkábellel kapcsolatos munkálatot elvégezni (fizetős munkálatként). Kérdés esetén keressen nyugodtan! Tisztelettel, Magyar Telekom Nyrt. Szerkesztve ekkor: 2 órája Szerkesztő: NTibor A bejegyzésből a személyes adatokat (e-mail cím) és a belső azonosítókat (hibajegyszámok, ügyfélazonosítók) adatvédelmi és biztonsági okokból eltávolítottuk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.