Lejla880316 Posztolva ekkor: 2015. május 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. május 17. Szeretnek érdeklődni hogy hogy tudom beállítani hogy amiket letöltok ne svéd nyelven jelenjenek meg? mert jelenleg az összes alkalmazások ilyen nyelven fut! Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Telefon milyen nyelvűre van bealítva illetve a régió formátum ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lejla880316 Posztolva: 2015. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Magyarra van beállítva, regionál pedig Magyarország szerepel! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Utolsó tippem akkor, remélem az eltérő IOS verzióknál nem változtak sokat a menük nevezi.A beállításokban az áruház / Apple id/ Apple id megtekintése / és ott a counry / region is Magyarra van alítva? Ha ez se akkor bocs de nincs több öteltem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lejla880316 Posztolva: 2015. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Sajna nincs ilyenem! :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Valami hasonlónak kéne lennie sajnos nem tudom mert nekem elég régi ios fent, neked ezek szerint egy újabb van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom antieore Posztolva: 2015. május 27. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. május 27. lehetséges, hogy svéd adatokkal lett regisztrálva az apple id? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Lejla880316
Szeretnek érdeklődni hogy hogy tudom beállítani hogy amiket letöltok ne svéd nyelven jelenjenek meg? mert jelenleg az összes alkalmazások ilyen nyelven fut! Köszi!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.