antieore

Telekom
 • Tartalmak

  21
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Minden, amit antieore posztolt

 1. "utána vissza csere de csak 5.x.x hagyta vissza rakni."   innentől nem értem mit írsz. kicsit fejtsd ki kérlek.
 2. nem tudsz.  
 3. ennek fuss neki még egyszer.
 4. igen   htc m9
 5. lehetséges, hogy svéd adatokkal lett regisztrálva az apple id?
 6. Engem legjobban a BB prototípusa érdekel (amiben a samsung hajlított kijelzője van, és szétcsúsztatható).
 7. nexus 6 jó telefon. én egy oneplus one-t vennék, ha új telefont szeretnék.
 8. de androidnál ilyenről nem beszélhetünk.
 9. meg kell nézni, a programok mennyit dolgoznak háttérben. pl a sűrű email szinkronizáció is tudja zabálni az akksit. futó alkalmazások, folyamatosan bekapcsolt wifi, stb.
 10. gyanús, hogy a szoftvert újra kell telepíteni.
 11. jaj egy iphone-os ismerősöm csinálta mindig velem, azonnal beleszólt, és én azt még nem hallottam. miért nem lehet úgy, hogy felveszed, és utána emeled a füledhez, nem hangsebességgel? és akkor jó is. :robottongue:  
 12. ebben igazad van (azért itt zárójelben megemlíteném a WP-t, mert szintén az élen jár ebben), de azt is figyelembe kell venni, hogy az apple stratégiájának része, hogy a régebbi modelleken az új ios-ek egyre döcögősebbek, szimplán azért, hogy új vasra válts. Ezt tapasztaltad te is, és pont ezt akarták elérni. ergonómiailag mindig nagyon jók voltak az iphone-ok, ez is jogos.
 13. ez nem meglepő, a hardver miatt.
 14. hát engem sem, marad az air nekem.
 15. a beállított vezetéknélküli hálózatok tűnnek el mindössze. a beállításukat a megszokott módon kell majd újra elvégezni.
 16. hogy érted, hogy stabilabb?
 17. settings -> general -> reset -> reset network settings   reset után újra beállítod, és utána elvileg már nem kéri újra.
 18. az első dolog, amiben döntened kell, az az árkategória. utána tudunk segíteni. ha már szó volt a csúcs kategóriáról, szerintem egy 4S-sel ki lehet húzni még egy kis időt, és meglátod a januári CES-en, milyen készülékekkel készülnek android vonalon.
 19. http://www.displaymate.com/iPad6_ShootOut.htm   itt el tudod olvasni az összehasonlítást. de mindenképpen élőben kell látni.
 20. Air 2-ben van touch ID, érzékenyebb és kevésbé tükröződő kijelző (kevésbé élethű színekkel), egy idő után érzékelhetően gyorsabbak lesznek az újonnan érkező játékok, kicsit vékonyabb és kevesebbet nyom a mérlegen. Ha ezek neked fontosak, akkor megéri a váltás. Én is Air-t használok, de nem tervezem a cserét.