btz Posztolva ekkor: 2015. május 26. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. május 26. Sajnos a mobil verzióban nem lehet hozzászólást szerkeszteni. Nekem nagyon jól jönne, mivel mobilon nagyon gyorsan reagálok egyes hsz-ekre, így gyakran előfordul hogy félregépelek valamit, vagy rosszul válaszolok kérdésrkre, ezt nem tudom mobil nézet alatt szerkeszteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2015. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Szia btz, köszönöm, megnézem, mit, hogyan tudunk tenni :smileyhappy: Szép napot:István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Eszköz függő Iphone 4 –en lehet szerkeszteni írni is csak mazoizmus de pl Noki Lumián tök jól megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2015. június 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Nekem Androidos eszközeim vannak, de hsz módosítási funkció sehol nem jön elő. Természetesen ha áttváltok asztali nézetbe akkor tudom szerkeszteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.