nagypoko Posztolva ekkor: 2015. május 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. május 28. Üdv. Lenne 1 olyan kérdésem, hogy van 1 Speedstick LTE II (alcatel l100)-m és lehetne-e hozzá valamilyen antennát kötni? Ha igen akkor gondolom a hátán lévő 2 csatlakozóba kéne dugni de sehol nem találom, hogy az milyen csatlakozó. ip7? crc7? st7? A választ előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 nagypoko Posztolva: 2015. május 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. május 29. szóval ipx/ufl csati az ott hátúl? Én kerestem órákat google-ba de nem találtam. Remélem igazad van. Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 nagypoko Posztolva: 2015. május 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. május 29. Nem nem ipx csati az így hogy jobban megnézem. És továbbra se tudom miaz leginkább ip9re hasonlít de nem találok rá bizonyítékot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. június 4. Megosztás Posztolva: 2015. június 4. Hello, sajnos nem véletlen, hogy nincs benne a leírásában és máshol sem:ehhez nem lehet antennát csatlakoztatni (cimbim is akarta, ő is kutatta, majd megkérdezte az Alcatel forródrótot) :robotsad: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 28. Megosztás Posztolva: 2015. május 28. Valami ilyesmire lenne gondolom szükséged google Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. június 4. Megosztás Posztolva: 2015. június 4. Hello, még egy, ha a nem tökéletes lefedettség miatt merült fel a kérdés, és nem egész napi mászkálásra hasunálod (főleg otthonra vagy pl. a melóhelyre kell) szerintem jobban jársz egy mobil routerrel, amit letehetsz a legmegfelelőbb helyre, és ha ott sem tökéletes, akkor ahhoz már jobb eséllyel szerezhetsz külső antennát... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
nagypoko
Üdv. Lenne 1 olyan kérdésem, hogy van 1 Speedstick LTE II (alcatel l100)-m és lehetne-e hozzá valamilyen antennát kötni? Ha igen akkor gondolom a hátán lévő 2 csatlakozóba kéne dugni de sehol nem találom, hogy az milyen csatlakozó. ip7? crc7? st7?
A választ előre is köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.