Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hibás csomagár a szerződésben?


Blazs120gl

Kérdés

Sziasztok!

 

10+ éve vagyok a T-csoport ügyfele. Tavaly kötöttem egy mobil előfizetést személyesen egy ügyfélszolgálaton. A kötéskor az csomag árakról az ügyintézőtől kaptam felvilágosítást és ez alapján írtam alá a szerződést. Mivel akkor hűséget nem vállaltam (terveztem céges flottába lépést, de elmaradt), így most hűséggel módosítanék a meglévő előfizetésen. Kinyitottam az árlistát és azt látom, hogy a csomag, amit 9 hónapja fizetek, a szerződésen nem annyiba (többe) kerül, mint ami az általam kért módozatnak a listaára. Az eltérés abból adódik, hogy készülék nélküli a csomagom, de a készülékes csomagár szerepel a szerződéseben. Akkor sem kértem készüléket a csomaghoz és azóta sem vettem egyet sem. A szerződés kondiciós listájában sem szerepel sehol arra utalás, hogy készülék opciót valaha kértem volna.

 

A call center-es hölgy azzal intézett el, hogy ha aláírtam aszerződést, akkor így jártam. Módosíthatok a szerződésen (értsd: megköthetem ugyanazt a szerződést, csak átírják benne a helyes árra), de a különbözetet nem fogják jóváírni. Szerinte lehetséges készülékes előfizetést kötni készülék nélkül, mert hátha később meggondolom magam...

Ja igen és szerinte tájékozódhattam volna az árakról előtte. Valóban, azt hittem az ügyfélszolgálaton a munkatárstól kérdezni tájékozódásnak minősül.

 

Írtam levelet az online ügyfélszolgálatnak és várom a válaszukat.

 

Van Nektek hasonló ügyben tapasztalatotok? Lett valami fejlemény?

 

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!

 

Szép napot

 

Balázs

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...