Tischy Posztolva ekkor: 2015. június 5. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 5. Helló, Ma többször szerettem volna befizetni a számlámat, de a következő üzenetet kaptam: "Hiba történt a kérés feldolgozása közben". Mit tegyek? Köszi, Tischy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 5. Próbáld meg másnap, gondolom My T-Home-on kártyás tranzakciót szerettél volna. Esetleg átutalással is fizethetsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2015. június 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 5. My T-Home-on a kiállítás után egy-két nappal később lesz letölthető a számla, ez egy régi hiba. Amíg nem látod, miért akarod befizetni ? :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tischy Posztolva: 2015. június 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 5. Valóban számla befizetés lenne, de a számlára is kíváncsi vagyok! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tischy Posztolva: 2015. június 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 5. Ok. Várok. :womanfrustrated: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tischy
Helló,
Ma többször szerettem volna befizetni a számlámat, de a következő üzenetet kaptam:
"Hiba történt a kérés feldolgozása közben".
Mit tegyek?
Köszi, Tischy
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.