Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Lumia 635 telefonkönyv


xemil

Kérdés

Szeretném megkérdezni,hogy Nokia Lumia 635-ös készüléken tudok e olyan "telefonkönyvet csinálni" hogy a név alatt a telefonszám is megjelenjen akkor is, ha csak egy szám van a névhez mentve. Jelenleg nem tudom megnézni a névhez tartozó  telefonszámot, azonnal indul a hívás, ha rákattintok az adott névre.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Ezt a problémát úgy hidaltam át  a magam részéről, hogy a kapcsolatok-on keresztül használom a névjegy funkciót. Így látható a szám is a név alatt.

Abban tud valaki tanácsot adni, hogy lehetséges hogy bizonyos személyeknek nem tudok sms-t küldeni, ill. ha az illető írt nekem arra tudok válaszolni.

Másik problémám, hogy naponta megszólal egy általam nem beállított jelzés de 10:30-kor, ami  kitörölhetetlen.

Illetve facebook használatakor időnként előforul, hogy a lap megnyitása után azonnal visszadob alapállásba. Készülék ki/bekapcsolás után helyreáll, de nem szeretném így alkalmazni.

Kéthetes tulajdodnosa vagyok a Lumiának, van még mit tanulnom : ) 

Köszönet a jó tippekért.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

A telefon kagyló csempe egy hivásinfó és gyorshívó funkció,ha azon belül alul a telefonkönyv ikonra böksz felül ki is írja hogy névjegy hívása,vagyis amit megérintesz hívja is.Elég megtévesztő elsőre,párszor én is beleszaladtam.A windowsos mobilokon az úgynevezett kapcsolatok alkalmazás ami a telefonkönyv funkciót betölti,ebben tudsz a nevek mellé számokat rendelni és miegymás,valamint meg is tudod nézni anélkül hogy rögötn hívná a készülék.Célszerű a kapcsolatokat a főoldalra kirakni a tárcsázó mellé így egyből tudsz keresni a telefonkönyvben vagy használhatod a gyorshívásokat.Remélem tudtam segíteni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...