Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kisapa

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

kisapa eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

 1. kisapa

  TV GO

  Treda! Éppen ez a probléma. A régi email címmel nem enged belépni az újhoz meg nem tudom hozzáadni az előfizetésem. Ebből telefonálás lesz,de előbb megvárom a végszámlát a lemondott szolgáltatásokról mert van egy olyan érzésem,hogy azzal sem lesz minden rendben.  
 2. kisapa

  TV GO

  Üdvözlök mindenkit! Lenne egy problémám a tv go-val. Egy hónappal ezelőtt megszünt az internet és telefon szolgáltatásom a telekomnál,viszont a sat tv maradt. Ma megpróbáltam bejelentkezni a tv go oldalra de nem sikerült. Az igazsághoz hozzátartozik,hogy a telekomos email címmel voltam regisztrálva. Próbáltam új regisztrációt ami sikerült is. Ezzel már be tudok jelentkezni de nem engedi hozzákapcsolni az MT azonosítómat ezért nem tudom nézni a tv-t. mit lehet ilyenkor tenni?
 3. kisapa

  Lumia 635 telefonkönyv

  Ez a válasz butaság. A telefonkönyv amit ugye itt már kapcsolatoknak hívunk a névre való kattintással megjeleníti a telefonszámot. Ami hívást indít az a hívásnapló de ott is van a név mellett jobbra egy lehetőség ahol meg lehet nézni az adatokat.
 4. kisapa

  Internet telefondróton avagy az xDSL

  Lehet,hogy rosszul tudom de szerintem a sebességhez semmi köze az IPv6-nak.  
 5. kisapa

  Műholdas televízió

  Lehet,hogy ennél a boxnál az a normális de szerintem a gombnyomás utáni 4 másodperces reagálás elég idegesítő.
 6. Nem akartam új témát felvenni csak ezért,valamennyire ide is illik. A helyzet az ,hogy a nyáron lejár a hűségidőm a netre és a telefonra. A tv pár hónappal később jár le . Jelenleg azt írja a honlap,hogy ez a csomag már nem fizethető elő csak kisebb. Én azt nem szeretném. A kérdés az ,hogy mennyivel lesz több a net és a telefon díja ha nem kötök hűségidőt rá. Valószínű ugyanis hogyha a tv lejártakor sem lesz változás akkor kénytelen leszek szolgáltatót váltani amit megmondom őszintén nem nagyon szeretnék.
 7. kisapa

  Műholdas televízió

  Lehet kérni a box cseréjét arra való hivatkozással,hogy nagyon lassan reagál? Amúgy semmi bajom nincs vele de elég idegesítő amikor a műsorújságot lapoznám és mire reagál addigra vége a műsornak. Na jó ez enyhe túlzás de nagyon zavaró.
 8. kisapa

  Műholdas televízió

  Ha előfizetsz a HD csomagra ami nem sokkal drágább mint a sima, akkor alapból ki kell cserélniük.
 9. Esetleg egy olyan link van ami működik is? Milyen ügyfélkapu kell hozzá,hogy megnézhessem?
 10. kisapa

  Internet telefondróton avagy az xDSL

  Biztos így van,de nekem már két éve megvan a HGW és még soha nem frissült automatikusan. Igaz egyszer egy fórumtárs felajánlotta, hogy megcsinálja mert sok volt vele a probléma.Azóta is az van amit Ő rérakott.
 11. kisapa

  Internet telefondróton avagy az xDSL

  Az automatikus frissítés nekem mást jelent.Nem azt,hogy a beüzemeléskor a szerelő felfrissíti.
 12. kisapa

  Internet telefondróton avagy az xDSL

  Ez rendben is van de sajnos csak a szolgáltató tudja frissíteni,ha akarja.
 13. kisapa

  IPTV

  Az úgy nem fog működni. IPTV-nél és SAT tv-nél a saját tv-d csak megjelenítő eszköz mint egy monitor. A box távirányítójával szinte minden tv-t lehet kezelni ( legalábbis az alapfunkciókat). Nekem is Samsung Smart tv-m van és a ki be kapcsolást és a hangerőt rá lehet hangolni a box távirányítójára.
 14. kisapa

  Internet telefondróton avagy az xDSL

  A torrentről nincs tapasztalatom de én amikor a ip kamerámat szerettem volna elérni csak DMZ-vel volt hajlandó működni. Azóta raktam mögé egy ASUS routert és PPPoE PT-t használok és az átirányításokat a belső routeren végeztem el. Így kifogástalanul működik.
 15. kisapa

  Műholdas televízió

  Sziasztok! Van egy SAT tv előfizetésem kettő EC2208S típusú beltérivel. A problémám az,hogy a távkapcsoló bizonyos gombjai már alig működnek. Az elemeket természetesen kicseréltem. Ha bejelentem hibára kicserélik? Megjegyzem még csak egy éve használom.
×
×
 • Új...