Tsanyooo Posztolva ekkor: 2015. június 15. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 15. Üdv, az lenne a kérdésem, hogy az xperia M4aqua a webshopban 4giga belső memóriát ír, de én ugy olvastam hogy 8 és 16 gigás változat van. A" T "melyiket forgalmazza. Előre is köszi a választ üdv Tsanyooo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 feketegabi Posztolva: 2015. június 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 19. Üdv,az lenne a kérdésem, hogy az xperia M4aqua a webshopban 4giga belső memóriát ír, de én ugy olvastam hogy 8 és 16 gigás változat van.A" T "melyiket forgalmazza.Előre is köszi a választüdv TsanyoooSzia! Ma megnéztem egy Sony Xperia M4 Aquát, és biztosan állíthatom, hogy a 8 GB-os modellt forgalmazzuk. Azonban sajnos ez a 8 GB csak névlegesen van meg, mert a rendszer, a gyári alkalmazások rengeteg helyet foglalnak. Ha már említve lett a 4 GB, csak maga az Android rendszer pont annyit foglal a készüléken, így mindennel együtt a telefont frissen beüzemelve, semmilyen gyári alkalmazás frissítését nem telepítve összesen 2,89 GB szabad helyen gazdálkodhat a tulaj. (Pedig az ütős kis Snapdragon 615 SoC már egész modern játékok futtatására is teljesen alkalmassá teszi a készüléket, viszont ezt a telefonban rejlő potenciált tárhely híján nem nagyon lehet kihasználni.) :(Készítettem egy screenshotot is (tényleg akkor kapcsoltam be először, és az volt az első, hogy a tárhely menüpontot megnyitottam): Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. június 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 15. Jó kérdés mert webshop nem elérhető, de Mobilarénán ezt találtamBelső tárhely8 GB (1,39 GB elérhető)Memória bővíthetőségemicroSD (32 GB-ig) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 foxylady Posztolva: 2015. június 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 16. webshop már újra elérhető úgy tűnik, hogy csak a 4GB belső memóriásat forgalmazzák :womanfrustrated: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tsanyooo Posztolva: 2015. június 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 16. Olyat nem is forgalmaz a sony Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. június 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 19. Akkor részben Mobilarénás cikk volt igaz, nem lenne gond kicsi belső tárhely ha meg lehetne valahogy oldani hogy micro sd kártyáról lehessen futtatni alkalmazásokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tsanyooo Posztolva: 2015. június 19. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 19. Akkor ezt jól elcseszte a sony.köszi a korrekt választ :) üdv Sanyi :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 akosbelanyi Posztolva: 2015. július 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 24. 8 GB, és nagyon jó telefon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tsanyooo
Üdv,
az lenne a kérdésem, hogy az xperia M4aqua a webshopban 4giga belső memóriát ír, de én ugy olvastam hogy 8 és 16 gigás változat van.
A" T "melyiket forgalmazza.
Előre is köszi a választ
üdv Tsanyooo
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.