zoli62 Posztolva ekkor: 2015. július 17. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 17. A tavalyi regisztrációm óta meglevő avatar a nevem mellett nem töltődik be. Mi ennek az oka? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. július 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 17. Valami bug lehet csak, próbáltál több avatart is ? Nálad fel tűnt hogy ha meg nyitom az adatlapod semmilyen kép nem töltődik be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. július 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 17. Valami bug lehet csak, próbáltál több avatart is ? Nálad fel tűnt hogy ha meg nyitom az adatlapod semmilyen kép nem töltődik be.Szerintem is valami bug lehet, semmit nem módosítottam, áés próbáltam,egyelőre nem akarom a megszokottat lecserélni, bár a választható képek között között ez az enyém nincsen. Meglátjuk, mi lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. július 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 17. Hm, a profilodra kattintva valóban nem jelenik meg, de itt a fórumon nálam igen. Érdekes. Miért nem állítod be újra ezt, hátha akkor újra stimmel mindenhol? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. július 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 17. Hm, a profilodra kattintva valóban nem jelenik meg, de itt a fórumon nálam igen. Érdekes. Miért nem állítod be újra ezt, hátha akkor újra stimmel mindenhol?Ezt nem én állítottam be. Amikor tavaly novemberben jó páran a régi nevünkkel átkerültünk erre az új fórumra, akkor "kaptam" ezt az avatart, meg is tetszett, de sehova nincs nekem elmentve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. július 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 17. Nálam ez az avatárod: És mivel kicsi felbontású, így jelenik meg a fórumon: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. július 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 17. Na nálam az első kép nem jelenik meg de csak nála fura. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. július 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 17. Na nálam az első kép nem jelenik meg de csak nála fura.Pont ezért töltöttem most fel, hogy ha teljesen eltűnne a fórumról, akkor is megmaradjon, ha tetszik neki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2015. július 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 17. Sziasztok, köszi a jelzést, megnéztem, valami bug lesz, mert a régi avataroknál vegyes a kép - van, akinél mindkét helyen megjelenik, van, akinél a profilon belül nem -, és mi sem állítottunk semmi ehhez kapcsolódót. Elnézést mindenkitől, akit érint, utánamegyek, jelentkezem. Köszi, szép hétvégét:István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. július 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 18. Sziasztok, köszi a jelzést, megnéztem, valami bug lesz, mert a régi avataroknál vegyes a kép - van, akinél mindkét helyen megjelenik, van, akinél a profilon belül nem -, és mi sem állítottunk semmi ehhez kapcsolódót. Elnézést mindenkitől, akit érint, utánamegyek, jelentkezem. Köszi, szép hétvégét:IstvánSzia! Megnyugodtam, hogy nem csak egyedi a hiba, és valóban, nem biztos, hogy csak a régi avatorakat érinti. Itt egy legújabb példa erre: profil Az is nagy segítség lenne, ha ezeket a rlgebbi avatarokat feltöltenétek a fórum albumába. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. július 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 18. Na nálam az első kép nem jelenik meg de csak nála fura.Pont ezért töltöttem most fel, hogy ha teljesen eltűnne a fórumról, akkor is megmaradjon, ha tetszik neki. Valóban ez, én most ehelyett mind a fórumban, mind a profilomban csak egy x-et látok. Ez általában a szerverhibára utal. Köszi, lementettem. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. július 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 21. Van valami fejlemény? Most az avatar helyett is a név látszik,és az oldal tetején belépés után a profilnál meg duplán. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.