teherwagon Posztolva ekkor: 2015. július 23. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 23. Hello, nem tudom, láttátok-e, az iPhone 4S 8GB-os változatát most "minimum 40%-os kedvezménnyel" adja a Té, ha online vásároltok... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2015. július 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 23. Ezt a konstrukciót, készlet kisöprés gyanánt ingyen kellene adni -szerintem :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. július 31. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 31. Hello doky67, bevallom, én is mosolyogtam, de én másképpen látom, mert:a magyar mobilteló állomány 40%-a okostelefon. a maradék 60% előbb-utóbb cserére szorul, és jó eséllyel nem egy lassan fehér hollószerű nagyitelefon, hanem egy okostelefon lesz ezek utódja. erre tökéletes választás lehet a 4S, mert az alma kijött ugyan azóta két szériával, de aki a mai napig butatelefont használ, tipikusan nem a legtrendibb csúcskészülékekre cseréli többszázezerért. márpedig belépőszintű teló áron a jelenlegi butatelefonja vagy alsókategóriás okostelefonja helyett egy nem is olyan régen még sztárolt és csúcsnak számító 4S-t választani szerintem igencsak racionális döntésa 4S 8GB a legolcsóbb, szürkeimportot forgalmazó helyeken is jóval drágább, mint a Té jelenlegi ajánlata (a Ténél bizonyos csomagokkal pl. az általad említett ingyen adás is elérhető), szóval a Té helyében én sem adnám ingyen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2015. július 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 31. Igazad van eszmefuttatásodat illetően. Én sem gonoltam 0 HUF-ért, de a dominós árat kicsit magasnak találom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
teherwagon
Hello, nem tudom, láttátok-e, az iPhone 4S 8GB-os változatát most "minimum 40%-os kedvezménnyel" adja a Té, ha online vásároltok...
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.