poldi Posztolva ekkor: 2015. július 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 29. Azt az üzenetewt kaptam, indítsam újra a regisztrációmat. Kérdésem, hogyan?Ne tudok telefonálni sem, mer azt mondják be, hogy erre nincs fedezetem, holott a havidíjas számlám rendezett! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. július 31. Megosztás Posztolva: 2015. július 31. Hello poldi, megoldódott? ha nem, adj valami kapaszkodót, kérlek, vezetékes vagy mobiltelefon, előre fizetős vagy havidíjas, hogyan kaptál, milyen üzenetet stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 poldi Posztolva: 2015. július 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. július 31. Bocs kicsit megkeveredtem és összezavartam a dolgokat.Történt, hogy a nejem mobilja vírust jelzett, erre én elkezdetem vírusírtani...eközben jött egy üzenet a +3630808011 telefonszámról , hogy az emelt díjas SMS szolgáltatás tiltva van. ha fel akarom oldani "IGEN" szót küldjem el.Üzenetben +IGEN" -el válaszoltam,Válaszként, a jövetkező jött: "Kérésére az emelt díjas SMS szolgéltatést feloldottuk, a szolgétatás igénybevételéhez indítsa újra a regisztrációját!" Azt hittem ezért nem tudok hívni, és ezért kevertem ide ezt a regisztrációs dolgot.Mint kiderült a nejem külföldre emelt díjas SMS- küldött és ez meríthette ki a havi díj összegét, és ezért mondta be a gépi hang híváskor, hogy nem áll rendelkezésre megfelelő összeg... szóval a hívás indításához nem állt rendelkezésre fedezet! Mivel havidíjas csomag van (FUN S), azt gondoltam, ha túllépjük, a havi számlán jlentkezni fog majd a túllépés, és nem értettük, miért nincs fedezet. Bementünk a kaposvári Telekomhoz, ahol rátettünk 1500 Ft-ot és lám minden rendben volt, a mizéria megszünt. Szóval a sok hűhó semmiért tipikus esetét sikerült generálnunk! :DÜdv. és köszi a segítséget: poldi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. augusztus 1. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 1. Hello poldi, örülök, hogy sikerült, és külön köszi, hogy megírtad, hogyan :robothappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 poldi Posztolva: 2015. augusztus 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 1. Én is örülök! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
poldi
Azt az üzenetewt kaptam, indítsam újra a regisztrációmat. Kérdésem, hogyan?
Ne tudok telefonálni sem, mer azt mondják be, hogy erre nincs fedezetem, holott a havidíjas számlám rendezett!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.