sanyi Posztolva ekkor: 2015. augusztus 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. augusztus 2. a készülékek között mért nem tudom megnézni a választható laptopokatt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 3. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 3. Kedves sanyi!Beütöttem a www.telekom.hu-t, készülékek fül alatt a Notebook opciót választottam ki és nekem be is hozta a kívánt oldalt.Az egyszerűség kedvéért, az oldalt ezen a linken keresztül tudod elérni közvetlenül: https://www.telekom.hu/shop/notebookok?successUrl=%2Fshop%2Fnotebookok&errorCode=ALWAYSON_FAILED&text=alwayson+cookie+not+found#/N-10398/contractType-list_price/No-0/Nrpp-10 Remélem tudtam segíteni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2015. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. Lehet, hogy éppen akkor nem tudtad a laptopkínálatot megnézni, amikor szeretted volna. Én pedig pluszban megjegyezném, hogy elég szerénynek látom a választékot az évekkel ezelőttihez képest, amikor üzleti. illetve masszívabb gépeket is lehetett kapni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sanyi
a készülékek között mért nem tudom megnézni a választható laptopokatt?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.