Törölt_tag5232 Posztolva ekkor: 2015. szeptember 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. szeptember 16. Ma reggel online 2500 Ft-os feltöltést végeztem másik telefonszámra, de a feltöltésről kapott SMS-ben nincs benne a bónusz 20 perces lebeszélhetőség. Megkaphatom még? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 17. Szia!A feltöltési bónuszt a feltöltés előtt aktiváltad? Hogy megkaphatod -e utólag az jó kérdés. 1430-on kellene rá kérdezni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag5235 Posztolva: 2015. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 17. szia,itt azt írja, hogy utólag már nem tudják bekapcsolni:-( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag5232 Posztolva: 2015. szeptember 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 17. Szia!Köszi a választ!Ma reggel felhívtam a 1430-at, és utólag bekapcsolták. Bónusz csak a következő feltöltésnél lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5232
Ma reggel online 2500 Ft-os feltöltést végeztem másik telefonszámra, de a feltöltésről kapott SMS-ben nincs benne a bónusz 20 perces lebeszélhetőség. Megkaphatom még?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.