Törölt_tag5253 Posztolva ekkor: 2015. október 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. október 31. Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban, hol és mennyiért kapható még Nokia 3510i? Kártyafüggetlen vagy T-mobilos érdekelne. Előre is köszönöm! Edina Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. november 2. Megosztás Posztolva: 2015. november 2. Hello Edina, tekintettel arra, hogy ez nagyon nem mai (talán 2003-as?) darab, már csak fiókban időutazott (valószínűleg minimum akksicserére szoruló) példányok esélyesek. apróhirdetési oldalakon, használt cuccokkal kereskedő gsm üzletekben fordulhatnak elő. én pl. a Google-ban rákeresve kapásból találtam párat, de kérdés, valóban megvannak-e.egyébként miért ragaszkodsz ehhez a típushoz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. november 2. Megosztás Posztolva: 2015. november 2. Sarki gsm-boltban! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. november 3. Megosztás Posztolva: 2015. november 3. Hello Edina, kb. igen. illetve ez szerintem volt a Ténél is, így Té üzletben is esélyes (a Té honlapján nincs, de az üzleteiben attól még lehet). persze ne vegyél rá mérget, ez sem mai darab, meg az is kérdés, árulta-e egyáltalán ilyennel a Té azt. szóval ha van a közeledben Té vagy független gsm bolt, akkor ugorj be, nézd meg ott. ha nincs, akkor Google keresés, majd internetes vásárlás (céges eladó nem ver át, no meg ez faék tartozék, kicsi az esélye, h bármi hibája lenne, szóval nyugodtan) új cuccra 3000 Ft környékén találtam ajánlatokat, van ahol házhozszállítással ennyi... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5253 Posztolva: 2015. november 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 2. Szia, nekem van telefonom, én igazából csak érdeklődtem, hogy kapható-e, nekem ez a típus volt a kedvencem, a színes kijelző miatt. Azért köszönöm, hogy megpróbáltál rákeresni, én is ezt tettem, de nem mertem a neten hirdetés útján mert én a netes vásárlásban nem bízom. Azért köszi! Ekkor: 2015. 10. 30. at 21:19, Katedi79 írta: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5253 Posztolva: 2015. november 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 2. Egyébként a Nokia 3510i-vel kapcsolatban csak érdeklődtem! De még egy kérdésem lenne: Nokia c1-01 telefonom van, de a színe(sötétszürke) nem tetszik nekem! Piros színű előlapot szeretnék venni. Hol lehet beszerezni? Előre is köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5253
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hol és mennyiért kapható még Nokia 3510i? Kártyafüggetlen vagy T-mobilos érdekelne. Előre is köszönöm! Edina
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.