Törölt_tag5425 Posztolva ekkor: 2015. november 1. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. november 1. Sziasztok! Szeretném lecserélni a meglévő készülékemet, ki is írta a rendszer , október 25-én megtehetem. Gondoltam elindítom a rendelést, bár tudtam, hogy még van számlatartozásom, de próbálkoztam... Ma ismét megnéztem, hogy milyen feltételekkel tudom lecserélni, bár kedden tudom kiegyenlíteni a számlámat...m ma már decemberre tolta ki a hűségidőt! miért? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag5425 Posztolva: 2015. november 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. november 1. Köszi Robi. Nem pontosan fogalmaztam. Igen, készülékcsere dátumát tolta ki a rendszer 2 hónappal. Aranykártyás vagyok, nem vagyok korlátozva, 2etes csuszásban van telefon számlám. Elvileg mehetne a részletre való készülék vásárlás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag5425 Posztolva: 2015. november 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. november 1. Bocsánat...Roli. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. november 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. november 1. Szia!A rendszer a hűségidő lejárata előtt, már 3 hónappal jelzi,hogy xy naptól kezdve előrehozott készülék váltást csinálhatsz. Tehát nem a szerződésed lejárati dátumát jeleníti meg.Ha részletre szeretnéd venni, akkor arany vagy platina kiemeltség szükséges,ellenkező esetben csak egyösszegű vásárlást enged a rendszer,illetve számlatartozás ne legyen.Azt,hogy ténylegesen mikor jár le az előfizetésed azt a számlán feltüntetik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. november 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. november 1. Nem találtam róla infót,hogy mi lehet a kitolás oka, lehet valami webshop hiba, de lehet a csúszásban lévő számla fizetés okozza. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag5425 Posztolva: 2015. november 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. november 1. Igen...én is erre tippelek. De elég nagy *****ságnak érzem, hogy 2hét miatt 2 hónapot csússzon a telefon projektem...úgy h havi 40ezret fizetek nekik szolgáltatásokért... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5425
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a meglévő készülékemet, ki is írta a rendszer , október 25-én megtehetem.
Gondoltam elindítom a rendelést, bár tudtam, hogy még van számlatartozásom, de próbálkoztam...
Ma ismét megnéztem, hogy milyen feltételekkel tudom lecserélni, bár kedden tudom kiegyenlíteni a számlámat...m
ma már decemberre tolta ki a hűségidőt! miért?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.