Törölt_tag5435 Posztolva ekkor: 2015. november 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. november 3. Linux webtárhelyet igényeltem, de nem tudom, hogyan tudok tartalmat feltölteni.Egy php file-ról lenne szó, amit egy másik weboldalba linkelnék be.ftp elérés (sftp esetleg?) winscp-vel hogyan?Feltöltött php-ra hivatkozás URL cime miként néz ki? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 root Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. (szerkesztve) Szia, kellett hogy kapj belépési adatokat. a filét egy www vagy public_html mappába kell feltöltened. Bármilyen ftp progival illetve ha van cpanel, vagy bármilyen kezelőfelület akkor onnan is elérhető filekezelő.<?php header( 'Location: http://telekom.hu' ) ;?> Szerkesztve ekkor: 2015. november 4. Szerkesztő: biyadhoo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 root Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Oké, akkor első körben a domainedben a zonában hozzá kell rendelned a telekom által adott tárhely IP címét. ha ez megvan akkor már elérhető. Addig meg egy a telekom által adott címen lehet töltögetni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag5435 Posztolva: 2015. november 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 4. szia, kaptam belépési adatokat, de ennek ellenére nem működik, ezért gondoltam arra, hátha van valami spéci trükkje a dolognak, amit nem ismerek (pl. portot is meg kell adni, vagy csak sftp-vel megy) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 root Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Leírnád milyen belépési adatokat kaptál? a passwordot termeszetesen ne...... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag5435 Posztolva: 2015. november 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 4. egy telekom által kiadott howto érdekelt volna, ahol leirják a teendőket.Nme találok sehol ilyen doksit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Mert van aki M$-t és mssql-t, van aki linuxot és mysql-t/mariadb-t szeret, illetve az OS specifikus softwerek is meghatározzák. Persze értelmes embernek ha nagyon kelll a win*****, akkor is linux ala***** -t vesz és virtualban futtaja rajta a wint. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. (szerkesztve) Amúgy a "Linux" rendszerű webtárhely mellé jár már adatbázis szerver is vagy az még mindig jó sok plusz pénzért ? Szerkesztve ekkor: 2015. november 4. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 root Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. csomagtól függ. De ki csinál ma statikus honlapot?:) Én 7900 Ft -ot fizetek évente, és minden korlátlan gyakorlatilag, a tárhely az egyetlen ami csak 5G, de az összes rekord az itthoni linux serverre mutat, csak az MX-ek maradtak ott.:)) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Csak ez olyan jó megoldás van Lakossági weboldal menüs web, nincs php tudtommal és nincs adatbázis van Lakossági weboldal Windows és Linux alapon de 0 leírással melyik mért kéne választanod. De legalább ingyen van! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 root Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Csak ez olyan jó megoldás van Lakossági weboldal menüs web, nincs php tudtommal és nincs adatbázis van Lakossági weboldal Windows és Linux alapon de 0 leírással melyik mért kéne választanod. De legalább ingyen van!Namost ezt nem értem:(( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Nem tiszta számomra hogy melyik csomag mellé mit ad a T és sehol sincs le írva. Ja üszf nem is ismeri ezeket! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 root Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. A prémium az egyetlen ami mellé jár sql. 4445 ért HAVONTA! A kisrabló kft. gyenge kezdő hozzájuk képest:))) a többi csomagban -kezdő, alap, extra- nincs sql --> gyakorlatilag arra jó, hogy sima statikus html vackokat csinálj benne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. És akkor mér jó hogy van külön Linux meg Windows ala***** ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. június 8. Megosztás Posztolva: 2016. június 8. Válasz: 421 Home directory not available - aborting Erre van valakinek ötlete ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5435
Linux webtárhelyet igényeltem, de nem tudom, hogyan tudok tartalmat feltölteni.
Egy php file-ról lenne szó, amit egy másik weboldalba linkelnék be.
ftp elérés (sftp esetleg?) winscp-vel hogyan?
Feltöltött php-ra hivatkozás URL cime miként néz ki?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
14 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.