Törölt_tag5440 Posztolva ekkor: 2015. november 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. november 5. Huawei MediaPad T1 8.0 LTE - 4G a magyar nyelvet nem tudom beállitani, hogyan lehet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 foxylady Posztolva: 2015. november 6. Megosztás Posztolva: 2015. november 6. (szerkesztve) @lacItt van egy kis segítség, az általános beállításokhoz.Viszont ha jó látom, nem tér ki a nyelv beállítására. Akkor a tippem a telefonom alapján: Settings (az a kis fogaskerék ikon) --> System --> Language and input --> Language Szerkesztve ekkor: 2015. november 6. Szerkesztő: foxylady Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Fehér Sándor Posztolva: 2018. április 21. Megosztás Posztolva: 2018. április 21. Az adott válasz helyes nekem is ugyanilyen tabletem van és így állítottam be! Azt nem tudom hallottad e hogy ezt a típust nem forgalmazzák Magyarország-on! Szlovákiában van lehetőség megvásárolni,és a webáruház innen hozza be,csak egy baj van, nem vállalja a szervízelését! Egyébként mennyire vagy vele elégedett? Én most küldtem vissza a webáruháznak nagyon melegszik, állandóan kilépett! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5440
Huawei MediaPad T1 8.0 LTE - 4G a magyar nyelvet nem tudom beállitani, hogyan lehet
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.