Törölt_tag5727 Posztolva ekkor: 2015. december 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. december 28. nem rég kötöttünk be 30/5-ös netet és esténként 80-100-as pingem van német szerverekre szerintem ez nem normális, van erre valami megoldás, a modemem és a pc-m is jó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2015. december 29. Megosztás Posztolva: 2015. december 29. 21 órája, TRuve írta: nem rég kötöttünk be 30/5-ös netet és esténként 80-100-as pingem van német szerverekre szerintem ez nem normális, van erre valami megoldás, a modemem és a pc-m is jó speedtest.net-en nézz pinget ha az jó, akkor minden oké. Játékszervereken nem is lesz annyi mint amennyit az internetsebességmérő mutat, hiszen azok mind külföldön vannak ami több útból áll. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2015. december 29. Megosztás Posztolva: 2015. december 29. Vagy a bix.hu, esetleg valamelyik telekom DNS-t pingeld. Ha ezeken jó, akkor terheltek a szerverek, nem a telekom hibája. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2015. december 29. Megosztás Posztolva: 2015. december 29. (szerkesztve) 2 perce, fgabor87 írta: Vagy a bix.hu, esetleg valamelyik telekom DNS-t pingeld. Ha ezeken jó, akkor terheltek a szerverek, nem a telekom hibája. A Telekom este megváltoztatja a nemzetközi sávszélesség útvonalát. Ez is lehet az oka... (League of Legendses játékosok ennek nagy hangot adtak...) de nem feltétlen biztos hogy ez a gond. Elvégre a 100-as ping külföldi szerveren viszonylag még "átlagos" ha nem is normális. De rossz pingnek nem lehet hívni, hiszen Németországról van szó! Szerkesztve ekkor: 2015. december 29. Szerkesztő: Deino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5727
nem rég kötöttünk be 30/5-ös netet és esténként 80-100-as pingem van német szerverekre szerintem ez nem normális, van erre valami megoldás, a modemem és a pc-m is jó
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.