Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Jótállásos szervíz + készülék csere


Törölt_tag5839

Kérdés

Sajnálatos módon önhibámon kívül szervizelni kell az alig fél éves telefonomat. Üzletükben a kolléganő közölte velem, hogy csere készülék már kb. 1 éve nem jár a jótállásos szervízbe küldés esetén sem. A telefonom nem kis értékű, ráadásul nano sim-el működik, ami a családban sajnos másnak nincs. A telefonom munka eszköz, amit napi szinten folyamatosan használok, de így még a munkámat sem tudom rendesen végezni, mivel egy egyszerű telefont sem tudok elintézni!

Ráadásul a kolléganőjük azt mondta, hogy sms-ben értesítenek ha kész van a készülék, és mehetek érte. Kérdésemre, miszerint mégis honnan tudjam mikor jön az sms, csak meghúzta a vállát és egy sajnálom-al elintézte a dolgot.

Kérdésem az lenne, hogy ha van egy szolgáltatásuk, amivel csökkenthetik az esetleges kényelmetlenséget, azt miért kell megszüntetni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Kedves anonymus és teherwagon! Végülis a kommentet olvasva másnap (újra) befáradtam az üzletbe, és kértem  egy átalakítót, amelyet azonnal meg is kaptam teljesen ingyen! :) Ez a probléma így megoldódott, viszont nekem nem említettek semmilyen ingyenes kiküldést. Egyszerűen annyit mondtak, hogy sms-ben értesítenek, ha mehetek érte.

Mindenesetre nagyon köszönöm a segítségeteket! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello eNGee, a cserekészülék intézménye valóban megszűnt a Ténél, sőt már jó ideje szervizük sincs, csak átveszik, majd a márkaszervizbe küldik a telót, egyebeket. nyilván nem kiszúrásból számolták fel ezt a korábban is csak a mobilcégeknél, meg prémium autómárkáknál, esetleg drágább biztosítóknál megszokott extrát, hanem a piacot követték (talán a propellereseknél van még egyedül csereteló, de a honlapjuk alapján náluk is csak elvileg). ettől függetlenül nekünk fájhat a változás, főleg a háromféle sim miatt, de erre anonymus javaslata a megoldás. a korábbiakhoz képest plusz viszont (a múltkor szembesültem vele), hogy a javított telóért már nem kell visszamenni, kiküldik ingyen B| no meg a fejvakarásomat látva nekem felajánlották, hogy egy átlagteló árának töredékéért vehetek náluk egy alaptelót, amit csereként, később az egész család tartalékként használhat (persze micro sim birtokosként az adaptert ezzel sem úsztam volna meg, így végül maradtam a talán 100 Ft-os adapternél :))...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...