Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Xbox One Gamer 500 GB


Samu57

Kérdés

Sziasztok!

Rendeltem egy Xbox One Gamer 500 GB készüléket 3 db játékkalHalo Master Chief CollectionForza Motorsport 5: Racing Game of the Year EditionRyse: Legendary Edition

amiből legnagyobb meglepetésemre pont az a játék hiányzik amiért megvettem a konzolt, esetünkben a HALO MASTER CHIEF Collection. Letöltési kód sincs a csomagban.

A reklamációmat felvették ahol azt ígérték, hogy kivizsgálás után nagy valószínűséggel meg fogom kapni.Köszöntem az információt.

A mai napon 2015.08.24. ismét felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol az ügyintéző azt mondta nekem, hogy a gyártónál kell érdeklődnöm/reklamálnom ami teljesen padlóra vitt. Hogyan reklamálhatnák a gyártónál amikor a Telekom csomagban ígéri a játékot?

Még van pár napom, hogy visszavihessem a konzolt a legközelebbi üzletbe (remélem visszaveszik), igaz a Telekom oldalán nem találom az üzletkeresőben a boltot, ami van annak a telefonjára meg azt mondja, higy ilyen szám nincs. ??

A probléma tovább fokozódik azzal, hogy rendelésemkor azt az információt kaptam, hogyha valamilyen problémám van akkor kijönnek házhoz, a mostani problémámmal meg azt, hogy vigyem be a legközelebbi pontba. (Azt hogy tolókocsival közlekedem az nem számít.)

Szóval csak annyit szeretnék mindenkivel közölni, hogy óvatosan a rendelésekkel.

Amennyiben jól sül el a dolog azt is megírom, ha nem azt is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...