adesilex

TV előfizetés, hatalmas cumival

Kérdés

Üdv.!

Március elején lejárt kettő TV előfizetésemből az egyik. Ahogy kell, lemondtam, mert oka fogyottá vált. Tehát megmaradt egy. Szerettem volna a megmaradó előfizetésemhez plusz egy boxot. A lejáró előfizetésem beltérijét vissza kellett küldenem postán, és mikor méltóztatnak bevételezni, akkor igényelhetem a plusz beltérit, amit kiküldenek, majd üzembe helyezik. /??????????/ Mi van? XXI. század! nesze, pacsizzuk a *****t!

Azt a barmot, aki ezt kitalálta, mutogatni kéne.  Miért nem lehetett a lejárt előfizetésem beltérijét simán átprogramozni, így elkerülve a postázást, meg a másik üzembe helyezését? Megjegyzem, nyolcadikán lekapcsolták róla a sugárzást, amit megértek, hiszen több, mint tíz éven keresztül fizettem a 2db. TV,  internet, és telefon használatot. Tehát ha ilyen szemét voltam, hogy le mertem mondani valamit is, akkor cumiztassuk a *****ot!

Ma ügyfélszolg. telefon, és felhomályosítottak, hogy a hó végéig, ne is számítsak arra, hogy "bevételezik" a vissza postázott boxot. A bevételezés után /amit nem tudom mikor fog ténylegesen megtörténni/ igényelhetem a pluszt.

Na most akkor ki is van kiért? Én Önökért? Mé nem szótak, hogy tuggyam má hol a helyem! Tetvedék egy banda az biztos ez a Thome- nek nevezett .....

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Tehát van/volt 2 TV előfizetésed, az egyik előfizetést lemondtad, a másik előfizetéshez pedig egy új boxot igényelnél. Nem érzem logikusnak, hogy miért függ attól, hogy a lemondott előfizetésen visszaküld a boxot, az hogy,  egy új boxot igényelhess egy másik előfizetésre. Semmi köze nem lenne hozzá. A másik fura dolog, hogy miért kapcsolták ki a boxon egyből az adást, én úgy tudom 8 nap haladékot adnak a visszaküldésre. Sajnos sokan panaszkodtak olyanra, hogy felszámolták nekik a 8 napot is, amikor nem használták már az előfizetést mert az első napon visszavitték a boxot, lehet ezért változtatták meg ezt, persze ezt csak feltételezem.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most