Törölt_tag6153 Posztolva ekkor: 2016. április 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. április 3. Üdv. Az lenne a gondom hogy csehországba ellopták a note4 telefonomat a sim kártyát sikeresen letiltottam.eleg nagy erteku telfonrol van szo.alapbol a kedzulekre van biztositas?vagy valahogy be lehet merni a keszuleket????? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. április 4. Megosztás Posztolva: 2016. április 4. (szerkesztve) Letiltott SIM-el biztos nem, esetleg IMEI alapján valahogy be tudják lőni ha egyszer valamelyik toronyra feljelentkezik, de ezzel még faluban sem mennek sokra, de ha városban, akkor végképp esélytelen. Gondolom aki ellopta, rögtön reseteli az egészet, szóval nem tudom a nyomkövetés mennyire marad meg ilyen helyzetben. A biztosítás, ha kiterjed ilyesmire, akkor nyert ügyed van, amúgy ha nem, akkor sajnos ezt buktad. Szerkesztve ekkor: 2016. április 4. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. április 11. Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Hello Elite, a telókra alapból nincs biztosítás (csak készülékbérlet esetén)... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6153
Üdv.
Az lenne a gondom hogy csehországba ellopták a note4 telefonomat a sim kártyát sikeresen letiltottam.eleg nagy erteku telfonrol van szo.alapbol a kedzulekre van biztositas?vagy valahogy be lehet merni a keszuleket?????
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.