Törölt_tag6457

Hűséghosszabbítás

Kérdés

Üdvözlet,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mai napon lejárt a hűségnyilatkozatom. Az oldal szerint most akciósan vásárolhatok új telefont, ha meghosszabbítom a hűségemet. Meg is találtam az akciós listát, melyet végigböngésztem. Ugyanakkor végignéztem ezeket a készülékeket, az szerint is, hogy ha új előfizetést kötnék, akkor milyen árba lennének. A Like S csomagot használom jelenleg, és azt tapasztaltam, hogy nincs különbség az árak között, akkor sem ha a hosszabbítást választom. A kérdésem az lenne, hogy az ígért akciós vásárlás miben nyilvánul meg, hiszen a fentiek alapján lényegtelen, hogy hűséghosszabbítást vagy új előfizetés megkötését választom. Továbbá meg szeretném kérdezni, hogy a Telekom mobilszolgáltató Lenovo márkájú telefonokat árul-e?

Köszönöm a válaszokat!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Hello Szabolcs17, az akciós vásárlásra még egy, az benne az akciós vásárlás, hogy az új előfizetéseknél érvényes, kedvezményes áron jutsz hozzá a kiszemelt telóhoz akkor is, ha nem veszel új előfizetést. jobb árat úgy érhetsz el, ha nagyobb díjcsomagra váltasz előtte...

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Posztolva: (szerkesztve)

Szia Szabolcs.

Webshopban a kedvezmény annyi, hogy nem végeznek fizető képességet, nem kérnek mobil előleget, illetve nincs úgy mondd emberi beavatkozás a folyamatba nem kell napokig várni hogy vissza hívjanak a rendeléssel kapcsolatban, automatikusan végig tolja  a rendszer az egész műveletet,illetve ha van arany vagy platina kiemeltség akkor részletfizetés engedélyezett.  Elvileg a 1430 ügyfélmegtartó csoportot kérve talán ki lehet alkudni valamit. ;)

Lenovo telefont nem árul a Telekom.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most