Törölt_tag6565 Posztolva ekkor: 2016. július 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. július 29. Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy Apple watch lehet e egymagában vásárolni valamilyen formátumban pl előfizetésre gondolok leginkabb ? Köszonom előre is . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. július 29. Megosztás Posztolva: 2016. július 29. Sajnos nem, alábbi okosóra márkákból tudsz válogatni. Alcatel Huawei LG Runtastic Samsung Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. július 29. Megosztás Posztolva: 2016. július 29. Ezen a linken találod a kiszemelt telefont kiválasztod a színét mekkora tárhellyel stb. Kamat mentes részletre havi díjas előfizetés mellé tudod meg venni. Minél nagyobb mobil csomagot rendelsz mellé annál olcsóbb a telefon törlesztője. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 8. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 8. @Tibor84 Mától kapható https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/akcios-keszulekek/apple-watch Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6565 Posztolva: 2016. július 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. július 29. Értem és kőszonom , volna mégy egy kérdésem szeretnek vásárolni egy iPhone 6s készüléket olvastam hogy kamatmentes részletre meglehet vásárolni na most ez az én esetemben hogy nézne ki ezt meg tudna nekem nézni ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. október 18. Megosztás Posztolva: 2016. október 18. Hello @martonv, biztosítást akkor köthetsz rá, ha bekerül ebbe az árlistába. a részletfizetés meg szerintem előfizetéssel megy, de az oldal alapján egyelőre csak Té üzletben (már ha van belőle) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6865 Posztolva: 2016. október 18. Megosztás Posztolva: 2016. október 18. Sziasztok! Lehet rá biztosítást kötni? Részletfizetés hogy működik? Mi kell hozzá? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6565
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy Apple watch lehet e egymagában vásárolni valamilyen formátumban pl előfizetésre gondolok leginkabb ? Köszonom előre is .
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.