Törölt_tag6592 Posztolva ekkor: 2016. augusztus 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. augusztus 4. Sziasztok. Feltöltőkártyás vagyok jelenleg. Viszont új előfizetéssel szeretnék egy Sony Xperia X-et. Netről rendeljem vagy inkább menjek be az üzletben? Kamatmentes részletfizetéssel szeretném move s díjcsomagban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 4. Szia! Én a helyedben a webshopból venném, már csak azért is mert ha nem tetszik akkor átvételtől számítva 14 napon belül visszaküldheted a Telekomnak. Egyébként arra is van lehetőség hogy a feltöltős kártyádat átváltsd előfizetésesre, így megmarad a számod is és még 500 Ft kedvezményt is kapsz a havi díjadból 1 éven át, kedvezményről itt olvashatsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 6. Havi díjas konstrukcióra váltás esetén a Domino kártyán megmaradt egyenleg nem vész el, azt jóváírják. A fel nem használt egyenleg a havi számla végösszegéből kerül jóváírásra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2016. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 6. (szerkesztve) Ez így elég vonzó, ha egy éven át 500 és 1000 Ft havidíjkedvezmény van kártyásról havidíjra való átállás esetén. A meglévő egyenleggel váltás esetén mi történik? Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 6. Szerkesztő: Deino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6592
Sziasztok. Feltöltőkártyás vagyok jelenleg. Viszont új előfizetéssel szeretnék egy Sony Xperia X-et. Netről rendeljem vagy inkább menjek be az üzletben? Kamatmentes részletfizetéssel szeretném move s díjcsomagban.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.