Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Tv vásárlási probléma.


Törölt_tag6620

Kérdés

A tegnapi napomon megtanultam ,hogy ahányszor beszélek az ügyfélszolgálattal. Annyi félét mondanak.
Rendeltünk egy televízió készüléket a Webshopon keresztül.Csak hogy egy másik"olcsóbb" típust küldtek.Persze a drágábbik áráért.Azt a hibát elkövettük hogy kibontottuk .Mivel nem gondoltunk arra hogy másik készüléket kapunk.Felhívtam őket reggel.Azt mondták hogy vigyem be a készüléket a t-pont-ba. Mivel az előfizetés édesanyám nevén van elmondták hogy milyen meghatalmazást írjunk.A t-pontba Az ügyintéző előttem felhívta a 1412 ahol azt mondták vigyem haza a készüléket mert ők csak az előfizetőtől vehetik át,és otthonról hívjam a 1412-őt ahol megreklamálhatom a tévedést és ők kiküldik a rendelt készüléket. Illetve elviszik a másikat.Irány haza telefon 1412. nagy szenvedések árán odáig jutottunk hogy írnak egy email-t a logisztikai központnak hogy mi a teendő.Tehát 3 telefonálás 3 féle válasz,és félek hogy még nincs vége.Már azon gondolkozok hogy megkeresem a felettes szervüket hogy ilyenkor mi a teendő.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Az ilyenre az a megoldás, hogyha téves készüléket hoztak ki, akkor ki se mozdulj,  mert nem te hibáztál. 

A legjobb módszer a Facebook, írni nekik egy üzenetet, és kifejezni azt, hogy nem vagy hajlandó még csak elvinni sem a készüléket, hiszen nem te hibáztál, nem is a te dolgod, majd ők hoznak egy másikat, és akkor elviszik a régit. Ez szokott lenni minden Webshopban is, teljesen mindegy honnan rendelsz... ha tévedés történik, jönnek újra cserekészülékkel, ekkor rögtön át is veszik a régit.

Ebben az esetben nem is lehet más megoldás. Az hogy mit mondanak azzal nem szabad foglalkozni, nekem is volt már egy ***** ügyem, rengeteg helyen rengeteg dolog felé... szerencsére Telekommal még nem volt bajuszösszeütközésem, de nem kevés fogyasztóvédelmi, békéltető testületi bejelentésem volt nem kevés webshop felé, és hidd el, ha akarnak gondtalanul megtudják oldani az eféle problémákat.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...