Törölt_tag6695 Posztolva ekkor: 2016. szeptember 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 3. Sziasztok! Android 6.0-ra frissítettem Huawei P8 Lite telefonomat, azóta viszont nem működik a GPS. Tapasztalt más is hasonló hibát, esetleg lenne ötletetek a megoldásra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag1777 Posztolva: 2016. december 5. Megosztás Posztolva: 2016. december 5. A térkép alkalmazás engedélyeinél kell megadni a hozzáférést a GPS-hez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 4. 13 órája, Széll Zoltán írta: Sziasztok! Android 6.0-ra frissítettem Huawei P8 Lite telefonomat, azóta viszont nem működik a GPS. Tapasztalt más is hasonló hibát, esetleg lenne ötletetek a megoldásra? Csinálj egy gyári visszaállítást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6695 Posztolva: 2016. szeptember 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 4. megtörtént, de nincs semmi változás... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6695
Sziasztok!
Android 6.0-ra frissítettem Huawei P8 Lite telefonomat, azóta viszont nem működik a GPS. Tapasztalt más is hasonló hibát, esetleg lenne ötletetek a megoldásra?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.