Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Jó napot szeretném a szàmlàmat be fizetni onlàj hogyan tudom. Vagy ha töltök pénzt a telefon szàmra bele vinyak a tartozàsba?
 3. Milyen növény?
 4. Telekom oldalán ugrik fel néha, de a tinyurl.com/telekomchat oldalon is eléred őket.
 5. @[tamkov] Mobil esetén egészen más frekvenciákról van szó. Azzal sokkal nagyobb terepet lehet lefedni. Persze azt sem olcsó mulatság kiépíteni és több év kellett hozzá, mire mostnára a legtöbb helyen elfogadható 4G van. 2012-ben indult be a 4G de 2017 volt már mire hozzánk is eljutott, ez majdnem 5év volt, egy kevés helyen pedig még most sincs.
 6. Igazad van, csak nekem olyan félmunkának tűnik. (Mintha a mobil átjátszók antennáit is a földre tették volna mert drága az oszlop) Nem csoda hogy nem vállt be mert így szinte használhatatlan.
 7. @[tamkov] Nehéz és lassú lett volna bevezetni (látod még így is nagyon sok helyen nem tudták) és költséges mutatvány a Telekomnak is. Na meg az a frekvencia nem is utcára való igazából. Így meg egy egyszerű szoftverfrissítésel többszázezer végpontot tudtak bekapcsolni és látod hogy így is egy halott ötlet volt, ezen még az sem segített volna ha százmilliókat beleölnek utai wifikbe.
 8. @[tamkov] Csak ezért senki nem fog kültéri wifit csinálni, sem a Telekom sem a tulajdonos.
 9. Én sem tudtam még hasznát venni. Az a baj, hogy a használt ZTE Speedport-nak (vajon mindenkinél ez van?) nagyon gyenge a wifije, így esetleg a ház előtt használható, ott is csak akkor ha közel van a gw. Két falon át már szinte nincs jel. Valami kültéri megoldás lenne jó.
 10. én is kútvízzel öntözöm , nekem nem ilyen a levele, én inkább a földjére gyanakszom ------- abban van még amiben vetted vagy te már átültetted ? különben az évek alatt rájöttem , hogy nem minden tőzeg jó, volt, hogy abban is tönkre mentek, én azóta csak a novobaldot használom, lehet drága de abba még nem csalódtam lassan nyílnak az enyémek is, 3-4 félém van, az egyik most nem szerette a telet, a többi gyönyörű ----- nekem a ház fal mellett telelnek kint ;-)
 11. Ezt a bizonyos Telekom Chat szolgáltatást hol érhetem el ?
 12. Utolsó hét
 13. Szerintem valami bug van a rendszerben, mert nekem se mutatja ezt a lehetőséget. Más fülhallgató esetén meg igen. Szerintem hívd fel a Tét a 1414-es számon, vagy írj nekik a Telekom Chat-en.
 14. Köszönöm a válaszokat , de vegyük például ezt a fülhalgatót ahol nincs opcióm kedvezményes vásárlásra Majd ezt a fülhalgatót amelynek van opciója kedvezményes vásárlásra.
 15. Ha kiválasztod a készüléket, a szolgáltatás típusát, és a kívánt csomagot, jobb oldalt megmutatja, mennyi kedvezményt kapsz, és mennyibe kerül a készülék részlet havonta (amennyiben részletre vásárolod) vagy a készülék ára + a díjcsomag. A csomagválasztó alatt mutatja a szolgáltatás havi díját + a készülékkedvezményt. (mobil szolgáltatás esetében van így, ha otthoniról van szó, ott le kell adni az igényt a készülékvásárlásra, és a többiről telefonon szoktak tájékoztatni.)
 16. Szia @Komáromi Patrik, A készülékkedvezmény minden készülékre érvényes, ha 2 hűséggel vásárolsz. A kedvezmény ára függ a csomagtól, szolgáltatás (mobil/otthoni) típusától, plusz, ha online rendelsz, extra kedvezményt adnak. A legkisebb csomagban 6600 ft (ha online veszed, +6600), a legnagyobban pedig 110000 ft kedvezményt adnak (ez a max). Otthoni szolg. esetében kb. 10 ezer ft. Logika nincs benne igazán, mert több dologtól is függ, hogy mennyi kedvezményt kapsz. Ahhoz, hogy megnézd, hűség hosszabbításával és díjcsomag váltással mennyi engedményt adnak, válaszd ki a szolgáltatás típusát, a kívánt díjcsomagot, és a készüléket.
 17. Az lenne a kérdésem , hogy díjcsomagra váltáskor mely készülékekkre érvényes a készülékkedvezmény , mivel nem látok benne logikát. Egy nagyon olcsó termékre van , nagyon drágára is de középosztályban az egyikre van a másikra nincs . Ez esetben nem telefonra gondolok.
 18. A mellékelt kép szerint állítottam be a port mapping configurationt (port forwarding), de, sajnos egyik port sem nyitott. Kérem, ha valakinek van tapasztalata a port nyitással, segítsen, hogy van-e valahol hiba vagy hiány a beállításokban. Az internet kapcsolat fix ip címes.
 19. Hogyha ott működött, és a telefonod támogatott, mennie kéne most is. Telekomos ROM van rajta? Újraindítással, SIM ki-behelyezéssel próbálkozz még meg.
 20. Mate 20 Próm van, tudja ezt a szolgáltatást és a horvátoknál működött is.
 21. Milyen készüléked van? WiFi kapcsoló aktív? Jellemzően újabb Samsungokon, Huaweiken, stb. megy, iPhone-on nem. Samsungon így néz ki: De ha a te készüléked támogatott VoWiFi téren, és mégse megy, hívd fel őket újra/írj nekik.
 22. Köszönöm. 😊
 23. Elvileg nekem is bekapcsolták ma (flottás egyedi előfizetés), de természetesen nem él, holnap futok egy újabb kört. VoLTE-val is a végén leveleznem kellett, mire belőtték, 3x hülyítettek telefonon az ügyfélszolgálatosok. Horvát Telekom hálózaton simán ment, kérés nélkül, látszott a telefon wifi ikonján, nem tudom, hogy itt miért nem képesek elsőre soha egy kapcsolót átállítani...
 24. Tudom, hogy az otthoni szolgáltatás nem erre való, de megvan nagyrész a sávszélesség (kivéve a feltöltés, mert az borzasztó (1.3MB/s max)) és igazából csak én használom. VPS-t azért nem akarok bérelni, mert amúgy is kb ingyen kaptam (selejtezésből nyúltam le :D) (áram szerencsére napelemekből van) ezt a gépet (Primergy Econel 100 S1), mert kb használhatatlan, de gondoltam nyári projectként vagy csak tanulmányozásként magam csinálok ilyet. Ez már a 2. ilyen Linuxos szerverem. (Főleg mert jövőre érettségi és nem lesz idő) Ha meg nagyon megnőne a forgalom, úgyis nagy változtatások lennének az alapokban.
 25. @scania471 Ajánlom bérelj VPS szervert pár ezer forintos tétel. Otthoni internet szolgáltatás szerintem nem feltétlen szerver(ek) üzemeltetésére való. PTR rekordot is simán be tudod állítani saját domain-re.
 26. Domino-sok, MIX (költségkontrollos) előfizetésre még nem tudják bekapcsolni.
 1. További aktivitások betöltése