Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Szia, köszönöm! Sajnos ez itt nem járható, annál is inkább mert valószínű, hogy egész tartomány van listán. A jó hír az, hogy jeleztek a telekomtól a levelemre, szóval lehet, hogy sínen vagyunk.
 3. Ma
 4. Köszönöm szépen. Gyári visszaállítástól félek mert minden elvész.
 5. sagemcom

  Erre nem tudok mit mondani... Gondolom, akkor azt is látod, ki a hálózat gazdája... Náluk a környéken mindenhol panaszkodnak a feltöltésre. Ezt gondolom nem igazán tudjátok befolyásolni. Van így értelme folyamatosan reklamálni a feltöltés eltűnése miatt?
 6. Sajnos még mindig nem javították, pedig időközben a 1412-ön is bejelentettem.
 7. Kapcsold ki a routeredben a VPN blokkolását..
 8. A napokban a Sagemcom F@st 5655v2 AC eszközön szoftver frissülés történt SG3G10000454 szoftver verzióra. Még decemberben azt ígérték a szerelők, hogy a szolgáltatással kapcsolatos problémákat (telefonvonal szakadozás, helyi hálózaton nagy adatforgalom esetében bekövetkező lehalás) a szoftver frissítés meg fogja oldani. Pozitív változást a fennálló problémák javulásában eddig nem észleltem. Másnak esetleg van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
 9. Valószínűleg segíthet, ha cserélik a HGW-t.
 10. Köszönöm a válaszokat! Már mindent megpróbáltam, de a virus ott van. Bejelentettem a szolgáltatónak. Egy esetleges router csere segithetne ezen?
 11. Tegnap
 12. Akár az is lehet, hogy a rendszer valamit nem vett be jól, ez is megesik. Érdemes újra megpróbálni a kitöltést, és átnézni, nincs-e elírva valami.
 13. Nem tudom mi lehet, esetleg 1422-n kérdezd meg, mit lehet még ilyenkor tenni. De ha ritkán megesik, hogy megszakad a hívás, az normális lehet, főleg ha gyenge a térerő. Ezt az appot ajánlom a térerő elemzéséhez.
 14. Akkor nyilvánvalóan ott lehet a gond
 15. @RixBeck IP címet kell cserélni. Jelenleg én is hasonló cipőben vagyok a Google irányában egy másik szolgáltató szervertermében üzemeltetett VPS-sel.
 16. Hát igen, az túl szép lett volna... Mindenesetre köszönöm a gyors választ!
 17. A WIN10 az egy operációs rendszer, nem egy VPN kliens.
 18. Én is ezt tudom javasolni, hibajegyet kell felvenni. Ezt 1414-en vagy a Telekom Chat-en kérd.
 19. Üdv @tomzee Új előfizető az, akinek a szerződéskötést megelőzően nem volt szolgáltatása a Telekomtól, így ez a kedvezmény hűségidő hosszabbítókra nem vonatkozik.
 20. Ha más mobil esetében nem jelentkezik, akkor nem a SIM-mel van gond. Factory reset = Gyári beállítások visszaállítása. Ezt próbáld megcsinálni, így a hálózati beállítások is biztosan visszaállnak.
 21. Üdv! Az ÁSZF 9.sz. melléklet szerint (48-as pont a 14. oldalon) a 2. és 3. set-top-box 1 évig ingyen van új IPTV előfizető esetén. Az a kérdésem, hogy a kedvezményt meglévő IPTV előfizetők is igénybe vehetik-e akkor, ha hűségidőt hosszabbítanak vagy ez csak a "tényleg új" előfizetőkre vonatkozik? (Jelenleg csak 1 STB van az előfizetésben.)
 22. Szia @Incus! Igen lehet vaklárma, ahogy azt @abit is írta (és azt is célszerű megnézni, ahogy említette is, hogy másik vírusírtó detektál-e fertőzést), de a kérdéses HGW valóban nagyon régi. A Thomson konkrétan az legelső szériák egyikéhez tartozik, amelyet a kezdet kezdetén osztottak az IPTV szolgáltatás mellé. Noha a firmware-t időközönként frissítik az eszközökön nagyon is előfordulhat, hogy valós fertőzés érte az eszközödet, mert a régebbi típusoknál nem mindig "zárják be" a szoftverben megtalálható, kihasználható kiskapukat, mert már nem biztosítnak hozzájuk további támogatást gyártói oldalról. Mindenképp jelentsd be az esetet a szolgáltató felé, hogy kiderüljön, mi a gond.
 23. Szuper, ez jó hír!
 24. sagemcom

  Még ez is elég karcsú, Most 29.5 31 32.3 31.5 ez még mindig nem valami jó. Azt a szintet legalább meg kéne ütni hogy ne legyen piros a felügyeleti rendszerbe. 5mbit hiányzik még, ez sztem nem oké. Biztos hogy nem leheterhelt ennyire 0-24-ben a rendszer...
 25. Igen az rendeződött. Egy ideig nem volt gond. Most is csak időnként.
 26. Újraindítás után is csinálja. Más mobillal nem tette, nem teszi ez a sim. Factory reset ok, de ez mi kérlek segíts....
 1. További aktivitások betöltése