Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Kapcsoljátok ki az egyik SIM-en, amelyiken nem használtok internetet a 4G-t (teljesen). Így állítólag működik. Ha mindkét számon engedélyezve van a 4G, akkor dobja el a hálózatot (állítólag). Én most tesztelem.
 3. Ma
 4. Az RTL Klub HD, RTL 2 HD, Film+ HD és Cool HD csatornák képe időnként kockásodik minden hálózati platformon. Hiba a műsorszolgáltatónál van. Legutolsó tájékoztatás szerint ma délelőtt lesz javítva.
 5. Az RTL Klub HD, RTL 2 HD, Film+ HD és Cool HD csatornák képe időnként kockásodik minden hálózati platformon. Hiba a műsorszolgáltatónál van. Legutolsó tájékoztatás szerint ma délelőtt lesz javítva.
 6. Jobban jársz, ha egy néven van a TV (Pl SAT TV) NET esetén, viszont nem biztos, hogy be tudnak húzni még egy vezetéket.
 7. Szép estét egy háztartásba lehet kötni két külön névre net és tv?
 8. Tegnap
 9. Feb 13 kötöttem a szerződést Feb 15 jött a modem Feb 21 vagyis ma, megjött a csekk és egy másik levél is amiben a szerződésről írtak, és hogy 15 nap kell a szerződés kötéstől számítva. szóval még egy hét, hu de sokat kell várni. Amúgy Fehérváron lakom.
 10. Ha átállnál hó eleji ciklusról, hó közepi ciklusra, az azt jelenti, hogy lenne egy időszak, amikor másfél számlát kéne befizetned egy jövedelemből, utána pedig ugyanabból a jövedelemből kellene fizetned a hónap közepi számlát, mint a hónap elejit. Mit nyernél vele? Például: Hó eleji számlázás:: számlád érkezett 2.-án, fizetési határidő 16., jövedelmed érkezett 10-én. Hó közepi számlázás: jövedelmed érkezett 10-én, számlád érkezett 16-án, fizetési határidő következő hónap 2.
 11. Hát elég rendesen megszenvednek vele, úgy néz ki. Azért illene már működnie.
 12. Net S Plusz esetén azt kapod, "ami a csövön kifér", jó lenne látni vonali adatokat, esetleg 1414-en kérdezz utána, lehet még nem könyvelődött le a rendszerben az eszközcsere.
 13. én is támogatom, hogy legyen benne ilyen
 14. @lgal Megoldják.
 15. köszönöm, tegnap megrendeltem a 81 mc-es thomson-t meglátjuk a HD Ready mit mutat
 16. Hello @Lacikaaa, nekem is volt pár Thomson CRT-m, és én is meg voltam velük elégedve. a led tekintetében meg azt gondolom, nem véletlen, hogy a zászlóshajók (LG, Samsung, Sony, Panasonic) mellé egyedüli kisebb gyártóként a Thomsont is felvette a kínálatába a Té. annyi tippem van, hogy ha a kereted engedi, fizess pár ezerrel többet, és vedd meg a Thomson 40FD5406 Smart LED TV-t. nagyobb és az már full HD
 17. Utolsó hét
 18. Üdv! Azt, hogy van-e lehetőséged egyáltalán második set top boxot igényelni a vonali képességek döntik el, erről az ügyfélszolgálaton (1414) érdeklődhetsz vagy pedig az online ügyfélszolgálaton kaphatsz információt. Bejelentkezés után az IPTV elfőizetésednél a "Beállítások" gombra kattintva egy kicsit lejjebb görgetve az oldal alján láthatod az alábbi feliratot: Vevőegységek. Emelett olvasható: X-et használsz a lehetséges X-ből. A boxok képességeikben nem térnek el egymástól, csak a merevlemezük mérete lehet változó (a legelső boxokban még 160 GB volt, de ezeket folyamatosan felújítják, így ezek is megkapják a nagyobb kapacitású tárhelyet). A kép minősége a boxtól jellemzően független. Azt, hogy érdemes-e rendelned (ha ez a lehetőség adott) Neked kell mérlegelned, de tudni kell, hogy minden eszköz a rendelkezésre álló sávszélből gazdálkodik/gazdálkodhat, így egy második set top box az alap internet sebességedet tovább csökkentené (természetesen akkor, ha egyszerre mindkét box használatban van). A gyorsító opciót ez önmagában nem érinti, hiszen az mobilhálózati erőforrást von a rendszerbe, de ezt az IPTV nem használja.
 19. En meg valtottam Dominora, esmivel mar nincs ceges telefonom eleg az egy kartya. Szoval a problema nekem is megoldodott
 20. Én végül XR-t vettem és nem tapasztalok ilyen problémát. FYI, en azt az infót kaptam hogy csak az XR-be van 2 antenna az újak közül és emiatt nem tapasztalom ezt a problémát. üdv, Kitti
 21. Sziasztok! Ugyanezzel küzdök én is, ma voltam benn a Telekomnál, mert az ügyfélszolg-ot nem lehetett felhívni. A kis hölgy nagyon kedves volt, de soha nem hallott róla... Az érdekes az, hogy egy adott pillanatban nem tudnak elérni, jön az SMS, hogy 1 nem fogadott hívásom volt, pedig az irodámban ültem, maximális térerővel, 2 percre rá pedig megint normálisan csörög a telefon és el tudnak érni. Gőzöm sincs mi lehet ez, de nagyon nem jó. Ja és nekem is XS-em van. üdv
 22. Sziasztok! Érdeklődnék, hogyan kérdezhetem le, mennyit telefonáltam a 25 perc feltöltési kedvezményből? Korábban ezt az önkiszolgáló menüpontból az 1,1,1,4,1 menüpontokkal tudtam megtenni. Köszi!
 23. Szép napot! isb2201 Cisco iptv set-top boxom van! Net-s interenetem van amit interenet gyorsitó opcioval tudom nagyából maxra járatni az internetet Azt szeretném kérdezni hogy érdemes -e újabb boxot kérni és egyáltalán függ a box kép minősége ha jobb a set-top box. Köszönöm elöre is a választ
 24. Berotel épít Telekom részére hálózatot. De mivel kaptál egy ilyen szórólapot, így nagy esélyel Berotel itt is a saját hálózatát csinálja. Amin a saját szolgáltatásait fogja eladni.
 25. @gresident Ha nem a Telekom építi a hálózatot, akkor nem a Telekom optikai csomagjait tudod igénybe venni, mivel az adott szolgáltatónak vannak lakossági csomagjai. Az elérhető sebességekről és díjszabásról érdeklődj annak a szolgáltatónak a weboldalán.
 26. A Thomson CRT tévék nem voltak rosszak, LED tv-vel nincs tapasztalatom.
 27. Kossuth utca, és igen jelenleg koax van, de mint mondtam, az optikai kábel már kivan húzva az utcákban. Persze valószínűleg még nincs kész, és oké, hogy MÉG MOST nem elérhető, de engem az érdekelne, mert a Berotel (remélhetőleg nem reklám) csinálja, akinek a referenciái között a MAGYAR TELEKOM NYRT. távközlési hálózatán végzett munkák is fel vannak tüntetve. (egy gyenge minőségű kép a szórólapról), hogy nem "*****séget" beszélek.
 28. Sziasztok, véleményt szeretnék kérni, erről a készülékről, mit gondoltok >> THOMSON 32HD5506 SMART LED TV vett már valaki ilyet,? jól teljesit ?
 29. Melyik utcában lakaz? Csak mert beírtam pár random címet, mindre koaxot hoz. Igy pedig optikára nem sok esély van.
 1. További aktivitások betöltése