Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Reseteltem már 3x, próbáltam Chrome-ban, Explorerben, de csak kéri a jelszót.....
 3. Ma
 4. Kedves @teherwagon! Belföldön történt természetesen. Még régebbi csomag, így ez nem az újabb 500as. Akkor ez a ügyfélszolgálaton folytatódik. Köszönöm válaszod!
 5. Hello @Szmöre, az általad írtak alapján ez valami hiba lehet. 17-én meg kellett kapnod a 400 megát (pontosabban 500-at, mert olyan van), és csak akkor mobilinterneteztél, amikor az ingyenes volt, így meg kellett maradnia az egésznek (vagy szinte az egésznek, ha 19-én éjfél után kapcsoltad ki a mobilinternetet). ha itthon történt mindez (roamingra nem volt érvényes a díjmentesség), akkor keresd a Tét (1414-en például), és segítenek
 6. Kicsit tisztázom a szituációt, elég katyvaszul írtam le. A szóban forgó csomag Mobil S + 400MB net. 16-19-ig volt korlátlan mobilinternet hétvége, a fordulónapom 17-re esik. 19-én 0:01-kor kikapcsoltam a mobil adatforgalmat a mobilkészülékemen, és wifin használtam tovább, viszont 1:40-kor kaptam egy SMS-t hogy az adategyenlegem 100%-ban felhasználtam. Ebben szeretnék egy kis felvilágosítást kérni. Jelenleg be sem tudok lépni, a bejelentkezéskor visszadob az azonosító megadásához sikeres belépés utána, egyik aloldalon még mindig február 19-re hivatkozik. Előre is köszönöm!
 7. Tegnap
 8. Szia! Valószínűleg webshop hiba, intézd üzletben.
 9. Nekem is egy Huawei P9 Plus típusú készülékem van amire már 1 éve nem érkezett semmiféle frissítés.
 10. 2017. januárjában rendeltem meg online egy új előfizetést, SIM kártyával, illetve házhoz szállítással. Gondoltam megnézem milyen készüléket lehetne hozzá választani, de ez a hibaüzenet lép fel: Ehhez az előfizetéshez jelenleg nem tudsz akciós készüléket vásárolni. Próbáld meg egy másik előfizetéseddel vagy vásárolj készüléket új előfizetéssel. Miért van ez? Most akkor nem választhatok abszolút készüléket? Köszönöm a válaszokat előre is!
 11. Most akkor, hogy is van? A jelenleg használt vevőegységre 2018. április 1-jétől már nem lesz szükséged, a régi készüléket nem kell visszaküldened. A környezet védelme érdekében, kérjük, hogy a feleslegesség vált eszközt elektronikai termékek szelektív begyűjtését végző helyen vagy bármelyik ......... Én úgy értesültem, hogy a hipersávot is felszabadítják a net miatt.
 12. kábelnet

  Szabvány szerint végét járja le kéne dobnia. Ha nem szakad ne izgasson. Modem csere ugy is free
 13. Hello @Ae. 07, előfizetésed van vagy Domino? a korlátlan mobilnet csak előfizetésekre volt érvényes.
 14. Kedves Fórumtagok! Rövid leszek és tömör. Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy a fordulónapom az ingyenes mobilnet hétvégébe esett, és ennek lejárta után kaptam SMS-t hogy az adatforgalmam 100%-ban felhasználtam, miközben a mobil adatforgalom ki volt kapcsolva. Ez lehet szolgáltatói malőr? Előre is köszönöm!
 15. kábelnet

  Sajnos nálam is itt Pomázon mostanában egyre gyakoribb az ingadozó teljesítmény. Mivel itthonról dolgozom, számomra szükséges a stabil net, de most ez nem teljesül. Tavaly volt ugyanilyen probléma, de akkor a koax ázott be az oszlopon, amit javítottak is (levágták a beázott részt). Most menet közben elkaptam egy szerelőt (aki telekomos kocsival épp az utcánk környékén járt), kijött hozzám, látta ő is az ingadozó teljesítményt, de azt mondta nem tud vele mit kezdeni, mert az eszközök és a hálózat rendben van (ha rendben van minden, akkor az eddig stabil 250-es net miért ingadozik ennyire és van mikor másodpercekre megszakad). Kérdeztem optika várható-e itt, azt mondta nem valószínű. Erre pár napja megjelent a konkurens cég is és az egész utcát beoptikázta (ráadásul nem a régi instabil, korhadó fa póznákon, hanem a villamoshálózat erős és stabil beton oszlopain, ami abból a szempontból jobb, hogy itt a hegyek miatt jellemző úgynevezett lecsapó szelek nem tépkedik annyira meg a kábelt) és a szerelőik azt mondták kb. 1-1,5 hónap múlva élesedik a szolgáltatásuk itt. Erősen gondolkodom a váltáson, mert eddig nagyon jókat hallok az ő szolgáltatásukkal kapcsolatban. Szerettem a telekomot, de most sajnos nem vagyok mégsem elégedett velük, mert a munkám révén nem tehetem meg azt, hogy azt mondom az ügyfélnek, elnézést épp gyengélkedik a net szolgáltatásom
 16. Utolsó hét
 17. Sziasztok! Sikerült megoldani a problémát mivel a NAS-on volt a gond mivel annak rossz IP címet állítottam be és ez okozta a kavarodásokat. Még egyszer köszönöm az eddigi tanácsokat, ötleteket!
 18. Nem bakter csak találgatok. Szerinted ?::...
 19. Ezt biztos forrásból tudod? Mondjuk a Spektrum, DoQ, NatGeo, Discovery így is úgy is eltűnik, de hát ez van...
 20. Egységesen az egész országban Iptv alap csomag 34 csatornája lesz elérhető mindenhol kódolatlanul.
 21. Februári számla végén nálam ez szerepelt: (...) Kivezetésre kerülnek az alábbi, értékesítésében korábban lezárt televízió szolgáltatások: - Analóg kábeltelevízió hálózaton nyújtott Start, Alap, Családi, Minimum, Baráti, Szociális és Rádió csomagok (Analóg alapcsomagok); - Digitális kábeltelevízió hálózaton nyújtott Családi és Családi+HD csomagok (Digitális alapkínálati csomagok) - Digitális kábeltelevízió hálózaton a Családi és Családi+HD csomagok mellett nyújtott (......) kiegészítõ csomagok (Digitális kiegészítõ csomagok) Kivezetésre kerül az értékesítésében korábban lezárt Kódolatlan Digitális Kábel TV Családi csomag. (...) Vagyis szerintem ami megmarad DVB-C-n: - Kódolt Digitális Alap csomag: 34 csatorna, ld. ÁSZF 2/d melléklet 2.1 pont - Kódolatlan Digitális Alap csomag: 24 csatorna, ld. ÁSZF 2/d melléklet 3.1 pont Másnak van pontosabb infója erről?
 22. @btz A betárcsázós korszakban keletkezett kettő Freestartos (amit az Indamail átvett) címem 100+ helyen szerepel, és a többségük nem javítható. Nincs kereskedelmi mennyiségű levelem, a kimenő és a bejövő összesen naponta 5-10. Hogy mást ne írjak, hiába van eltárolva a böngészőben a Gmail név/jelszó, biztos ami biztos, az egyiket időnként begépelteti velem. A rengeteg Gmail opcióból számomra a jól működő átirányítás ér legtöbbet. Ez is jó: Biztonsági értesítés Új eszköz jelentkezett be ide: x.y@gmail.com Google-fiókjába épp most jelentkeztek be egy Windows eszközről. Azért küldtük ezt az e-mailt, hogy meggyőződhessünk arról, Ön jelentkezett be. (Minden új Firefox után.)
 23. Én most mindenféle reklám jelleg nélkül mondom, hogy felesleges a Gmailen kívül más ingyenes mail szolgáltatást használni.
 24. Számomra nagyon hasznos volt a kérdésed. Eddig lusta voltam utánanézni, hogyan lehet kikerülni az Indamail POP3 időkorlátot.
 25. Át fogom állitani ha nem csinálják meg.Az outlook.com rol is letölti a gmail a windowslive.com os emailjeimet.pop3on keresztül.Semmi gond vele.
 26. Nem valószínű, hogy megszűnik az időkorlát POP3-nál. Legfeljebb kisebb lesz, vagy nem annyira szigorú. Amíg az IMAP-ra nem találnak ki hasonlót, azt kellene használni véglegesen.
 27. Szia @Szegedi Attila Hívószám kijelzés beállítása: tárcsázó-beállítások-(hang hívás)-további beállítások-(SIM választás)-hívóazonosító-hívóazonosító elküldése
 28. A családban három embernek nem müködik ez.Ök is gmailre kérik az indás leveleiket.Nekik is kiirja ezt.Pop3-on keresztül.Ha nem javitják,akkor átállitom.
 29. Van az okostelomon indamail applikácio,jobb hiján az is jó.
 1. További aktivitások betöltése