Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Nem tudom, neked milyen eszközöd van, de nekem semmi probléma sem a Teredoval, sem a Forza Horizon 3-mal, sem a többi játékommal. Dual Stack ide vagy oda, a Forza Horizon 3 tökéletesen működik, a 4 meg nem. Valószínűleg soha nem is fog, ha a T-n múlik.
 3. Tegnap
 4. A sagecomnál nincs ilyen beállítás, ha kapsz mind IPV4-es és IPV6-os címet, akkor nálad is be van állítva d Dual Stack. Az IPV4-es bújtatatott IPV6 az a teredo.
 5. Vaószínűleg igen. A TP-Link oldalán megtalálod a beállítást.
 6. Te tévedtél el ! 2017 november óta rossz, Dula Stack az amikor min IPV4 és IPV6-os címet osztanak. Az IPV6-os cím nem teredo, hanem publikus IPV6.
 7. Sziasztok!Szeretnék érdeklődni, hogy mi abban az esetben a teendő ha ma vásároltam magenta 1 keretében egy honor10 et, de nem úgy működik ahogy kellene , játék közben szaggat megáll 10-15 mp re. Mate 20 lite-t akartam venni de rábeszélt erre az eladó és ráadásul még drágább is volt. Ezelőtt a telefon előtt mate 10 lite volt azzal soha semmi problémám nem volt. A telekom visszacseréli esetleg az olcsóbb telefonra a készüléket kb 20-3 percig volt használva a telefon.
 8. Az előző ISB 6030-on nem, de azt cserélni kellett mert hajlamos volt túlmelegedni és szaggatott a stream. Ezen a héten cserélték egy másik ugyanilyen típusúra (amin már kijelző is van), és azon jött elő.
 9. Tehát Cisco-n nem jött elő? Hmm. Időpont nincs, semmi extrára nem kell számítani egy felesleges feature van teszt alatt, többet nem írhatok róla.
 10. Igen, azt tudom hogy a probélma már egy ideje fenn áll, csak én nem tapasztaltam eddig. Azt lehet tudni hogy körülbelül mikorra várható az új verzió?
 11. Ez a hiba több mint 1 éve fenn áll, három féle IPTV távirányítom van, mindegyikkel előjön. Az új teszt szoftver ami nálam van azon is jelentkezik.
 12. Kértem én. Azt válaszolták, hogy a "központi renszerünk mindig frissen tartja az összes set top boxot, és így nem lehetséges visszatenni a régebbi softwaret". Az a poén, hogy erről a globális problémáról még az ügyfélszolgálat sem tud.
 13. Felesleges a csere, mindegyik IPTV boxon ugyan az a szoftver van, vissza kell kérni egy régebbi klienst.
 14. UPDATE: Reboot után működik egy darabig, aztán mégsem jó. Elvileg holnap cserélik (ezen a héten már a második csere).
 15. Telefonon rendeld meg, az gyorsabb! Tovább a megrendeléshez gomb meg valóban nem reagál, ha otthoni szolgáltatás mellé van kiválasztva,továbbítom hogy javítsák!
 16. Nagyon köszi. Jelenleg hibába ütök a vásárlásra,nem megy tovább.....de legalább már van
 17. Köszönöm szépen a segítséged, most egyelőre működik. Updatelték a softwaret, úgy néz ki megoldotta a problémám.
 18. Hali. Jelen pillanatban van belőle. Link
 19. Szia! Igen valóban szoftver hiba miatt van ez a távirányítós dolog, de javítás tudtommal még nincs rá. Megpróbálhatod visszakérni a régi szoftvert (verzió számát nem tudom).
 20. Sziasztok! Van nekem egy Telekom IPTV szolgáltatásom két STB-vel. Egy CISCO ISB6030, és egy Tatung, az első felvenni is tud. A Cisco-t cserélték tegnap, és olyan problémám van, hogy a távirányító gombnyomására olykor kétszer reagál, és ez elég zavaró tud lenni. Olvasgattam a fórumokat, állítólag akkor jelentkezett az ügyfeleknél a probléma mikor megkapták az új IPTV menürendszert, és a legtöbbnél nem is volt eszközcsere. Állítólag szoftverhiba. Ha ezt így előadom az ügyfélszolgálatnak, akkor fognak küldeni egy SW updatet, vagy az eszközt (megint) cserélik?
 21. Utolsó hét
 22. Haliho. Vajon mikor rendelhető? Üdv
 23. @sajby Nálam már egy ideje használaton kívül volt, mert hetekig nem volt DSL Tunnel. Ma a postod hatására bekapcsoltam és csodák csodájára már van. Remélem így is marad, bár sok reményt nem fűzök hozzá.
 24. Üdv újra, a helyzet az hogy a router átállítása megoldást nem, de Dual Nat-ot hozott magával. Szóval egyenlőre ez is kilőve. 😄
 25. Nálam végre normálisan működik.(24 órája jó a Bonding) Remélem másnál is és tartós lesz az állapot
 26. Az alkalmazásban aktiválhatod.
 27. Hogyan valtsak domino most-ra?
 28. Sajnos az EPG-nek van egy komoly hibája - igaz csak azoknak gond, akik a felvevős opciót használják - amit én már 2013-ban jeleztem a T-nek (azóta van IPTV-m). Amikor egy kétrészes filmet ad egy csatorna (mindegy melyik), a részeket két eltérő napon, akkor mindkét résznek 2/1 a sorszáma. Hiába állítom be előre mindkettőt, csak az egyiket veszi fel. Tehát az egyik részt időponttal, és nem címmel kell beállítanom, hogy mindkettő meglegyen. Nem kicsit fapados megoldás, sajnos.
 1. További aktivitások betöltése