Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Köszönöm a válaszokat! Tehát akkor annak, hogy a szállítás időpontját megadhatom a rendelés során, nem sok jelentősége van, ha jól értem.
 3. Tegnap
 4. Hello, ha ez egy 4G cserekártya, akkor az telefonszámod, egyenleged megmarad. Leegyszerűsítve annyi történik, hogy ha beaktiváltatod, akkor a 001 sorszámú kártya helyett a 002 sorszámú fog tartozini a +3630123467 számodhoz, az egyenleged marad, hisz csak a kártya sorszám cserélődik a rendszerben.
 5. Értem. Nen is tudtam hogy belerakták ezt a funkciót ebbe a típusba. IPTV - vel felejtős, akinek k csak net van, annak jól jöhet
 6. Most is használom a pppoe passthroughot csak ennek a funkciója érdekelt volna
 7. Nem valószínű hogy abból eredne a hiba, hogy más hozzáadta volna a számod. Töröld az applikáció összes adatát, majd jelentkezz be újra. Ha a hiba továbbra is fennáll, akkor valamilyen szerveroldali bug lesz.
 8. Pppoe passthroughnak kéne lennie valahol. Szerintem ne használt azokat az opciókat, amit ott ír. Az IPTV biztos nem fog menni bridgelve
 9. Van egy ilyen beállítás a PPPOE adatok alatt hogy global wan mode és ott van routed és bridge mode
 10. Lehet hogy valaki lenyúlta az SMTP jelszavad azzal nyomatta a massmailt. 🙂 Csak viccelek 😃 A lényeg hogy most működik 👍
 11. Szerintem a céges rendszerkazdával kéne tárgyalnod erről
 12. Azon úgy tudom nincs modem mód. Pppoe passthrough van. Nézz utána a kifejezésnek.
 13. Sagemcom fast5655v2 típusuról van szó
 14. Üdv Melyik típusú digitális elosztóról van szó?
 15. Szia @PRol, A jóváhagyás munkanap esetén 1-2 nap. (Ha nem új előfizetésre kérted.) Már ahogy @teherwagon is említette, kb. 30 napon belül szállítják. Pl. én esetemben pár nap alatt kihozták. Kifutókat én nem látok TV-k között, csak újabb darabokat találtam. De olyankor is értesítenek ha elfogyott. (tapasztalatom alapján)
 16. Sziasztok! Ha bridge állítom akkor minden úgyanúgy megy tovább? Teljesen modem módba kerül semmilyen tűzfal se semmi nem fog menni? Illetve az iptv és a telefon menni fog rendesen továbbra is? köszönöm
 17. Hacsak nem valami kifutó darabra esett a választásod, ott lehet galiba
 18. Hello @PRol, a tévék szerintem otthoni cuccnak számítanak így rendelve is, elvileg max. 30 napon belül megérkeznek, de a tapasztalataim alapján a gyakorlatban olyan egy héttel számolhatsz (ha benne vagy már, telnek a napok, és nagyon nincs még jóváhagyás, akkor érdeklődj a Ténél, nehogy valami akadás miatt hiába várj)
 19. Utolsó hét
 20. Köszi az eddigi segítséget! Azt esetleg valaki tudja, hogy kb mennyi időt vesz igénybe a megrendelés jóváhagyása?
 21. Már megoldódott. A szolgáltató blokkolta az email fiókomat. Illetékteken spam küldés végett. Na ilyen sem fordult elő velem még sosem. Azt javasolták csináljak egy vírusírtást és feloldják a tiltást. Köszönöm a válaszokat.
 22. Hello, igen, olvassák, és Té biztonsági csapata intézi, ami intézhető, csak az nagyon technikai cím, nem nagyon válaszolnak, mint az ügyfélszolgálat
 23. Időközben megoldódott a probléma, úgy néz ki hogy az abuse@... címet olvassa valaki.
 24. Szia @Robxer, Nálam Firefox alatt (67) nincs semmi gond, problémamentesen be tudok lépni, és levelezni. Próbáld meg te is ezen böngésző alól. Még egy tipp: inkognitó módban nézd meg.
 25. értem. próbáld meg táblagépen az appban, vagy a webes felületen megtekinteni, hátha ott mutatja a perceket. azóta egyébként a *111# mutatja a perceket vagy sem?
 26. igen, nyomógombos készülékem van, Nokia 130-as.
 27. Én úgy oldottam meg, a régi Samsung telefonjaimon, hogy töröltem a Telekom szoftvert és feltettem a Magyar függetlent.
 1. További aktivitások betöltése