Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Szia! Előrehozott készülék váltást lehet csinálni ha 90 napon belül jár le a szerződésed.
 3. Sziasztok! Három hónap múlva fog lejárni a hűségidőm. Lehetséges lenne hogy már előre meghosszabbítsam és kérjek hozzá új telót?
 4. Lol, nem gondoltam, hogy ennyire banális lesz (ezért nem is kerestem erre), köszi, hogy megírtad
 5. Köszönöm a segítőkész válaszokat. A TV szoftverének felfrissítése ugyan nem oldotta meg a problémámat, de valami más igen. Ugyanis googlizva ezt a problémát eléggé gyakorinak láttam ezt a panaszt, míg végül valaki memondta mi a megoldás. Egyszerüen az, hogy a csak nyomógombnak kinéző VOL gombot kell felfelé és lefelé nyomni a hangerő változtatásához. Többen is megjegyezték hogy ez nem valami intuitív megoldás a Samsung részéről. Eddig ugyanis csak nyomogattam azt a gombot és csak azt értem el vele hogy elnémítottam a tévét vagy ujra hangosítottam. Egyébként a szoftver frissítésen kívül lehet firmware-t is frissíteni?
 6. Ja, most látom, hogy nem valami friss mindegy, a gaming menü nem régi, tehát a leírtak állnak
 7. Hello, még egy tipp: szerintem Istvánék nem véletlenül hozták létre ezt a gaming menüt, a Ténél valószínűleg figyeli valami szaki az itt jelzetteket. viszont a "magas a ping az online játékokban" kábé annyira informatív lehet számára, mint egy autószerelőnek küldött üzenetben a "rossz az autóm, ha megyek vele, javítsd meg" leírás és kérés. és nem, én sem vagyok troll, csak szerintem részletek kellenének (játék, platform, eszköz, internet hozzáférés típusa, időszak, pl. mióta vagy napon belül mikor, miből gondolod, hogy másnál is ez van, mittudomén, ilyenek). különben nem sok értelme van itt írogatnunk
 8. Hello @pozso123, csak egy tipp, valamelyik szomszédod meg tudod kérdezni, hogy ő is tapasztalja-e?
 9. Hello @kiskalacs, ha az egyik telót olcsóbbnak mondták, a másik is az lesz. az arányok persze a különböző telóárak és az időszakos akciók miatt eltérhetnek (az mindenesetre kevéssé valószínű, hogy egy többszázezres telót pár ezerért elhozhatsz). a legegyszerűbb, ha belépsz a Té honlapján, és megnézed (kiválasztod a kiszemelt telót és annak oldalán az "új hűséget vállalok meglévő előfizetésre" fület)
 10. Hello @Csontó János, vagy Té üzletben veszed, és akkor lehet kápéval is
 11. Hello! @Tamas586, a jelszó nyilván gond lehet, de ha a régieken be tudta állítani az újat (azok működnek), feltételezem, hogy az újakon is. @Meinhardt, van valami hibaüzenet?
 12. Hello @Sounder, valóban jó lenne tudni, hogy más is tapasztal-e ilyet ilyen vagy hasonló tévén. viszont addig is nézd meg a tévéd hangbeállításait. Állítsd automatikusra vagy kísérletezz a különféle beállításokkal (pl. Dolby Digital, MPEG ilyenek), hogy azokkal hogyan viselkedik (az Amazon fóruma alapján korábban többeknek segített a nincs hang gondra). a rossz hír, hogy az appon nem találsz rá beállítást, viszont ha nagyon nem megy, a Settings/Feedback részen ott van a helpdesk és a gyártóspecifikus ötletküldés elérhetősége (az ötlet itt az lenne, hogy tegyék appból szabályozhatóvá a hangot)
 13. Szia! Az a gomb elvileg nem működik, csak 1414 tudja át tenni bridge. Ha csak modemként használod felesleges router módban tartani.
 14. Sziasztok! Az előfizetés módosítása miatt a korábbi kábel modemet F@st 3890V3 -ra cserélték. Jelenleg csak modemként használjuk az eszközt, saját tűzfal van hozzá csatlakoztatva, IPTV nincs rajta, fix IP cím van, WIFI ki van kapcsolva. A hálózatot sajnos nem értem el kívülről , a tűzfalat most kikapcsoltam, hátha segít. A saját tűzfalunk VPN -jét szeretnénk használni. A menüben láttam, hogy a Bridge módot külön be kell kapcsolnom: Érdemes bekapcsolni? Telefonon érdeklődtem, azt mondták hagyjam így...
 15. Nincs hír róla, hogy berakná -e a T. Januári csatorna kiosztás változásban sem szerepel.
 16. A tv oprendzerét frissítetted már,vagy a amazon prime app ot is frissíteni kellene.A tv gyári beállításokat kellene még megcsinálni.Így elsőre ennyit tudok segíteni!
 17. Utolsó hét
 18. Új eszköz = új jelszó.. A régi jelszóval nyilván nem tudsz belépni..
 19. Kösz a linket, de a regisztrációm azon akad meg, hogy nem fogadja el tőlem az ellenőrző kódot többszöri probálkozás után sem. Tudod, azoknak a "nem vagyok robot" típusu grafikus szavaknak a szöveges megfejtése jelenti ott az ellenőrző kódot. Pedig biztos vagyok hogy jól fejtettem meg azokat az ábrákat.
 20. Van esetleg erről valami hír, mert a vidan.t aki részben a Telekom tulajdona, januártól az összes HBO csatornát HDra cseréli.
 21. Szerintem itt tedd fel ezt a kérdést ott biztos tudnak segíteni: https://prohardver.hu/tema/samsung_lcd_tv/friss.html
 22. Mivel elöfizetöje vagyok az Amazon Prime szolgáltatásnak még Amerikából, megpróbáltam itt is játszani egy filmjüket a Samsung QLED SmartTV-n. Ment is szépen a film, csak túl hangosan és a hangerőt nem lehetett szabályozni sem a TV, sem a Set top box távirányítójával. Pedig ez nem probléma TV műsorok nézéskor. A tv modellje különben Q70R, minden elképzelhető okos TV funkcióval. Mit lehet tenni, hogy a hangerő szabályozás működjön az Amazon Video nézésekor is?
 23. Sziasztok ! A szolgáltató lecserélte a modemet sebesség növelés végett , viszont azóta az új eszközökön ( nootebook ) nem lehet wifivel csatlakozni a hálózatra . A régebbi ( 1-2 év ) eszközök működnek , A hálózat látható a gépek számára de sem a 2.4 sem az 5 sávba csatlakozni nem tudnak . Akinek van ötlete megköszönném a segítséget ! Üdv János
 24. Üdv. Igen ahogy írod.
 25. Uj elofizetest szeretnek telefonal es csak bank kartyaval online lehet fizetni a mobil eloleget?
 26. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek hogy valahol meglehet e nézni azt hogy a hűségidő lejárta után mennyibe kerül egy telefon? Mivel amikor bent voltunk az üzletben akkor azt mondták nekünk hogy a telefon 117 ezer forint helyett 26 ezer lesz. Tehát azt szeretném megtudni hogy másik telefonnál is áll ez a kedvezmény pl.: 230 ezer helyett 60 ezer? Köszönöm előre is.
 27. Valami routing probléma van mint mindig? 10 másodpercenként kapok 1 DC-t Classicban. Hihetetlen, hogy ezért a fosért fizetek. Egyik hónapban a Twitch *****, aztán a League, most meg úgytűnik hogy, a Blizzard játékai. A decemberi wow subomat azért kifizeti ez a ***** Telekom, ugye?
 1. További aktivitások betöltése