Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Törött készülék nem garanciális eset, garanciajegy nélkül is kérhetsz fizetős javítást. A számla jó, ha nálad van azért. Ha volt rá biztosítás, akkor a http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/egyeb-szolgaltatasok/biztositasok/keszulek/karrendezes-menete linken levő folyamatot kell végig járni.
 3. Sziasztok! Arról nincs valakinek infoja, hogy az ezüstön kívül esetleg elérhető lesz más színben is? Vagy elégedjünk meg ezzel az egy színnel?
 4. Hello! Érdekes módon most kijött egy frissítés, és helyre állt a rend.
 5. Hát így nagyon egzat választ nem tudok adni erre hogy ezt vagy azt csinálj. 1414 nincs jobb ötletem.
 6. Hello @P.né Gabriella, igen, így nem kell (nem is lehet) lemondanod, csak akkor kellett volna, ha nem lett volna egyébként is mobilinterneted (akkor a Napineten futott volna, azt kellett volna lemondani, ha a későbbiekben nem kellett volna)
 7. Meg lehetne oldani valahogy?
 8. Üdv arra lennék kíváncsi hogy kellenek e a telefon adás vételi papírjai vagy elég ha csak beviszem a telefont a töltőével együtt? Esetleg szerződés vagy bármi ilyesmi kelleni fog-e?
 9. Tegnap
 10. vezetékes
 11. Szia! Meg tudod nézni az STB Beállítások menüjében a szoftver verzió számát? Még az új felület megjelenése előtt voltak különböző szoftverváltozatok a hang problémája miatt. Akkoriban is pont a Samsung tévék miatt kellett egy viszonylag jól sikerült verziót eldobni, és egy kevésbé jóra cserélni. Persze most már biztos hogy neked is az új felületet adó szoftver van, de különböző okok miatt már abból született pánikszerű gyorsasággal három változat. A hibabejelentést ettől függetlenül tedd meg, mert lehet hogy megint nem egyedi esetről van szó, és noszogatni kell a Telekomot a szoftver javításra.
 12. Irtam smst,azt valaszoltak,nincs napinetem. ..(ezt tudtam en is) ...;)!
 13. Koszi,sikerult Koszi.De mi a neve ennek pontosan,ahogy megtalalom a play aruhazban?
 14. http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/domino/3gb-3napra
 15. Miért kaptam a 3 giga mobil adatot 3 napra ? Valami előfizetést kérnek érte ( most Dominós vagyok )
 16. De ,volt Maraton 500 am,meg abbol van vagy 50 mb.Akkor is lekell mondani a napinetet?vegul is nem rendeltem meg....csak a 3 gb 3 nap ot aktivaltam...
 17. Utolsó hét
 18. @bvkriszti mérj 4G telefonnal mobilnet sebességet a modem helyén az asztal alatt a fal és a pc fémháza közt a sarokban. Max annyival tudja növelni a sebességet..
 19. Tapasztalataim szerint állandó a korlátozás napi 10 giga után, ez alól csak esetleges karbantartás kivétel, vagy ha módosítanak beállításokon. Mindenesetre jobb a semminél, de újabb 2 éves hűség aláírása előtt megnézném hogy van-e esetleg jobb szolgáltatás a konkurenciánál
 20. Rendben, köszi.
 21. @bvkriszti Rendben. Írd meg mit tuddtak ajánlani neked.
 22. Köszönöm szépen a válaszaidat! Akkor váltok csomagot 30 Mb/s re.aztán írok,hogy mit sikerült eléni !
 23. @bvkriszti Hogy milyen mértékű pozitív változást hozna a gyorsító opció, azt nagymértékben a helyi 4G viszonyok határozzák meg. Ha jó a térerő és nem túl leterhelt a hálózat, akkor sokat javíthat a helyzeteden. Sajnos adat limit is tartozik hozzá, ami a gyakorlatban néha van, néha egyesek jelzik, hogy nem történt lassítás az adatkeret felhasználása után. Amennyiben a központ is alkalmas rá VDSL2 technológiával lehetséges, hogy 30mbps-t kapj. A jelenlegi HGW-d ebben az esetben biztos, hogy cserélik, mert nem VDSL2 képes.
 24. Igen azt most olvastam.de nem tudom,megéri-e.tehát lenne-e érdemleges pozitív változás!?! gondoltam arra is,hogy a jelenlegi 10Mb ot 30-ra váltatom.ebben az esetben szükség van maás eszköz(ök)re?
 25. Sajnos nincs, de ha nagyon unom, majd bejelentem ismét. Remélem kijönnek, és kivizsgálják a hiba okát. Köszi a segítő tanácsokat. Üdv.: gabori
 26. @benjam Azt te tudod igazából, hogy hol van ez a környék, hányan laknak arra. Fogjatok össze és nyújtsatok be kérvényt a szolgáltatónak, aztán az majd mérlegel.
 27. @adam900331 Sajnos akkor több ötletem nincs. Megnézem majd a szomszédét megint, hogy működik e még nála.
 28. @bvkriszti Igen, van. Gyorsító opció a neve.
 1. További aktivitások betöltése