Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Végülis az ügyfélszolgálattal való egyeztetés után kiderült, hogy nincs olyan készülékük, ami gigabiten, coax-on tudná ezt a funkciót. Más esetben készülék cserével lenne rá megolásuk, így azonban saját készülék vásárlását javasolták. Számítottam rá, hogy saját készüléket ettől a probélmától függetlenül is kell majd vásárolnom, így végülis ez lesz a megoldás erre a problémára. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
 3. Édesapám balesetet szenvedett és a telefonjának nem találjuk a Pin kód-os papírját. Most még figyelünk,hogy ne merüljön le a telefon,de ha ez megtörténne véletlenül mit tudunk csinálni? Semmilyen papírt nem találtunk sehol! Se pin kód,se puk kód!
 4. que es ADSS curso foro ADSS mínimo depósito reseña ADSS retirar dinero
 5. Egyik telekomos ismerősömnek se működik a battle.net. Érdekes lenne?
 6. Sajnos nálam is ez az eset áll fent reggel óta, nydus.battle.net / eu battlenet felé nincs conneciton, murrikai oldal +- srv felé igen, bár mostmár a tracert nem hal ki 3 hop után azért szép lassan helyreáll ez
 7. Nahát, megint elqrták
 8. Globális probléma, az összes magyar és román Telekom előfizetőt érinti. Gondolom hálózatfejlesztés közben ment valami félre, vagy az IT security pallosa suhintott nagyobbat a kelleténél. Pár napja instabil, reggel óta egyáltalán nem működik. Leírom, hátha valaki olvassa is: az account.blizzard.com (a DNS szerint 37.244.28.102, aztán vagy ez, vagy csak nem frissül valami valahol) nem pingelhető, + Ennek mind nyitva illene lennie, de ezt már nem nyomoztam mélyebben.: TCP Ports - 80, 443, 1119, 1120, 3074, 3724, 4000, 6112-6120, 27014-27050 UDP Ports - 80, 443, 1119, 1120, 3478-3479, 3724, 4000, 4379-4380, 5060, 5062, 6112-6119, 6250, 27000-27031, 27036, 12000-64000
 9. Hello, ugyanez a probléma, nekem is több Telekomos ismerős jelezte, hogy semmi nem megy ami eu.battle.net-hez csatlakozna. A konkurenciánál pedig semmi gond.
 10. Sziasztok! Pár napja éjfél környékén nem tudtam bejelentkezni az asztali Battle.net appba, de akkor azt hittem, hogy csak Blizzardéknál van valami karbantartás, így nem is foglalkoztam a dologgal, reggelre megoldódott. Most ismét előjött a probléma és több Telekomos ismerősöm is panaszkodott a dologra. Már órák óta nem lehet belépni, de más szolgáltatóknál működik a belépés. Egyébként minden más működik, csak a Battlenet és a wow classic nem. Úgy sem, ha közvetlenül az exe-vel indítom a játékot és nem a launcherrel. Esetleg valami dns hiba vagy ilyesmi lehet a háttérben, hogy nem tud csatlakozni a login szerverekhez? Más is tapasztalt esetleg ilyesmit?
 11. Üdv, előre is elnézést kérek a kérdésért, nem vagyok profi a témában. Remélhetőleg hamarosan elérhető lesz az optikai internet a lakóhelyemen, viszont szeretnék saját routert használni ha ez lehetséges. A kiszemelt egy Asus AC65P. Esetleg adódhat-e olyan probléma bekötéskor, miszerint használhatatlan lesz ez a router? Szeretném megrendelni, hogy ne kelljen várni rá ha esetleg néhány napon belül elérhető lenne az internet. Köszönöm!
 12. Tegnap
 13. Sziasztok! Feleségem telefonját / Iphone 11 garanciális cserét eszközöltek,elötte Esimmel használta,elötte fizikai simmel. Vettünk időközben Multisim kártyát,de megjött a telefon,és a multisim kártyának más száma (0630) is van.A régi szám természetesen él. Hogyan tudom az új készüléken az Esim szolgálltatást aktíválni? A QR kód már nem működik,újjat kell kérjek?
 14. Arra van lehetőség hogy ha nem vagyok megelégedve a készülékkel amit rendeltem havi díjjal, idő előtt leváltsam?
 15. Szia btz, köszi a választ. Ráírok @anonymusra. Üdv, Berci
 16. Utolsó hét
 17. Mondhatni ez már ismert hibajelenség. Jobbat nem tudsz tenni, mint, hogy mindent uninstallálsz és újrainstallálsz, aztán vagy megoldódik vagy nem.
 18. Ilyen törvény nincs. Semmilyen piaci szereplő, de még magánszemély sem kényszeríthető olyan szerződés fenntartására, ami neki anyagi hátrányt okoz.
 19. Vezetékezz, ezzel sok bosszúságtól megkíméled magad.
 20. A tömegközlekedés is bukóvári mégis fenntartják. De apropó, a mai hírközlési törvények mennyire engedik ezt meg hogy felmondja a szerződést mert "neki nem éri meg" ? . Vagy semennyire, pont ezért nem is kötnek be még akkor sem ha kifizetjük a költségeket?
 21. Gondolom nekik is mekkora szinten érheti meg a dolog.
 22. Igen, az elég nagy gond .
 23. Csak az áramszolgáltató a telekomosokkal ellentétben nem mondhatja azt hogy felmondja a szerződést ha elromlik. Csak az áramosok is csak akkor cserélnek ha kivitte a vihar! De tegyük fel zsír új betonoszlopok vannak... akkor is esélytelen lenne? :-)
 24. Üdv! Nem ismert ilyen probléma. Szabvány eszköz, szabvány wifi. Semmiben nem tér el más hasonló szabványt alkalmazó eszköztől.
 25. Nade a vicc az hogy pont az ilyen helyekre ahová reális költséggel be lehetne húzni ( 100-500 méter) nem húzzák be, holott még lenne is aki kifizeti a bekerülést. Míg ahol most lakom ahol se címem , sőt 7km-re van a legközelebbi végpont és még oszlop sincs, na ilyen helyekre megértem hogy nem húzzák be. Nade ahol 300 méter van és még oszlop is van hozzá...
 26. DuplaNat, HomogénLAN vagy PPPOE passtrough
 27. Ahogy írod... Szerintem ilyen helyeken már csak 5G-lesz , nem fognak +100 méteres vezetékezni.
 1. További aktivitások betöltése