Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Üdv rendelkezem egy huawei p10 lite (was-lx1 )telekomos függő készülékel van megoldás a 7.0 visszaállításra ? (Persze ami legális tudom vannak huawei finder de ezeket nem szeretném kiprobálni). Napokban frissitett 8.0 ra de el kezdett lagolni a telefon meg néha van hogy az ujlenyomat olvaso se érzékeli az ujjlenyomatom. Elöre is köszönöm a segítséget.
 3. kábelnet

  2018. Augusztus 15.-től az Otthoni Internet 500M (koax) az alábbi településen is elérhető: Szeged. Megrendelés online / 1414 / személyesen.
 4. @zunicum Sem moderátora, sem adminisztrátora nem vagyok a fórumnak. A SUPERUSER egy rang ezen a fórumon, mint a Tag is, csak a SUPERUSEREEK mint olyanok, nem egyszer konstruktívan segítették ennek a fórumnak a működését. Ha nem nézzük a "tájszólást" vagy "helyesírást" (nevezzük ahogy akarjuk) akkor Gézabátyánk teljesen korrekt tájékoztatást kapott, hogy várjon türelemmel, amíg döntés születik arról, hogy bekerül e vagy nem kerül e be a csatornakínálatba a Spiler2.
 5. Igen, hiszen fórumgazda vagy. Ha ezt nekem kell elmagyarázni, akkor nagy gondok vannak nálad. Ő csak egy ügyfél, aki érdeklődne tegye bármilyen rossz helyesírással is.
 6. @zunicum Ne keverd már a komplett írástudatlanságot a tájszólással. Ha neki lehet így írni, akkor én mért nem tehetem meg? Vagy én akkor nem írhatok "tájszólással"?
 7. Csak ez alapján írtam, hogy szórakoznak a társadalmi munkában dolgozó superuserek. Minimum elvárható, hogy normálisan posztoljon az illetékes kartárs, akármilyen tájszólással is írjon valaki. Akinek nem inge, az ne vegye magára.
 8. @AmandaD Nyilván csak eldőlt dolgokról lehet információt adni, addig felesleges azon filózni, hogy lesz e nem lesz e. Ezért nem lehet mondani semmit. Az oké, hogy köztudott, hogy XY műsor melyik csatornán lesz, de ez még mindig nem ok arra, hogy a Telekom biztosan betegye. Bár biztos hogy sokakat érdekel, sokakat pedig ugyanakkor nem. Persze biztatatunk, bár nem mintha sokra mennél vele, de ha így neked könnyebb akkor kiírom: Hajrá Amanda! 😀
 9. @btz A lényegre tapintottál. Pont ez a gond. Már írtam, de újra leírom: Mi hétköznapi előfizetők, kb. 2 hónapja tudjuk, hogy a Spiler fogja adni az általunk igényelt meccseket. A nagytudású vezetőség valószínűleg sokkal régebb óta. De mind ez ideig még egy halvány jelzést sem kaptunk arról, hogy mi várható. Lesz-e Siler 2? Nem lesz? Értem én, hogyha most azt mondanák, hogy nem lesz, az tömeges Telekom előfizető vesztést okoz. De azért ennél a semmi tájékoztatásnál többet várunk. Legalább biztassatok: hajrá Amanda ! Vagy hasonló.
 10. @AmandaD Azt értem, hogy ezek a csatornák adták ezeket a meccseket, de a Telekomnak a csatorna tartalmához nem sok köze van, így nyilván a TV előfizetői szerződésedben sem szerepel semmilyen tartalmi kitétel, így az elvárásod nem értem, miszerint a Telekomnak közelessége lenne olyan csatornát nyújtani neked, amin ezek a meccsek mennek. A T majd nyilván lép, ha lezajlottak a tárgyalások a csatorna tulajdonosaival, aszerint, hogy miben sikerült megegyezniük. Ha erről a döntésről lesz információ, akkor itt közzé lesz téve. @zunicum Nem tudom, hogy ki vagy te és mi alapján érzed úgy, hogy a SUPERUSEREKET ilyen jelzőkkel minősíted, de én nem láttam itt egyszer sem, hogy te letettél volna bármit is az asztalra a fórumon kérdezők részére, így nem értem mire fel ez a minősítési szöveg. A fórum számodra is nyitva áll, lehet segíteni a felhasználó társaidat ahelyett, hogy másokat minősítenél, olyanokat akik már nem egy esetben oldották meg fórumtársaik problémáit, mialatt te kb semmi konstruktívat nem tettél
 11. @zsolee73 Átálltam jórészt UHD-s eszközökre. Az erősítő csak HD képet tud kezelni. Hiába van három HDMI bemenete, üresen kell hagynom. Az UHD-s eszközöknek közvetlenül a tévéhez kell kapcsolódniuk, illetve egy 4K-s Switcher segít abban, hogy négynél több készüléket is hozzá lehessen kapcsolni. Ezért kapja az erősítő most már csak a hangot pl. a tévétől. Hang kezelésben továbbra is profi (TrueHD 7.1 Atmos). A térhatást beállítva néhány csatornának nagyon fura hangja van, és szerintem nem 5.1-esek. Majd kipróbálom egy biztosan 5.1-es adásnál.
 12. Sziasztok, Várható a közeljövőben, hogy esetleg bekerül több zenecsatorna a csatornakiosztásba?
 13. Kábelnetes Sagemcom F@ST 3686 V1/V2 az IPv6 Dual Stack az alábbi esetekben bekapcsolásra kerül: Új bekötéseknél, modemcseréknél, csomagmódosításoknál. Ha nem érkezik probléma, akkor a régebbi telepítésű Sagemcom F@ST 3686 V1/V2 is megkapják fokozatosan az IPv6 protokollt.
 14. Akkor tudunk tényleges információt adni, ha kapunk is információt, amíg nincs semmi, addig marad annak a bemásolása amit a Telekom Facebookon is írnak.
 15. Persze értem, de akkor is kerregett, ha nem vett fel . Sőt ki volt kapcsolva a box Alapvetően én sem a felvétel miatt kértem a felvevős boxot, inkább az élő adás megállítása (bár ez szintén felvétel) amit használok. A sztereo állásban minden esetben csak a 2 csatornán jön a hang (J-B), míg a "térhangzás" alatt a több csatorna értendő, és nem a TV-re hanem az audio kimenetre vonatkozik. . Adott esetben az 5.1-es hangot is sztereóra butítja. Térhangzás állásban marad pl. DD 5.1! De hogy értetted azt, hogy a HDMI csak HD-re alkalmas? Nekem a TrueHD 7.1 hangom is azon keresztül megy.
 16. Lehetséges egy (még nem használt) Domino Net csomag sztornózása? Mielött még egy Maraton (egyszeri adat-) csomagot vásároltam volna, újra megújult az elöző Domino csomag. Hogyan lehetne ezt a problémat megoldani?
 17. Mi a kérdés pontosan?
 18. Hagyd a francba őket, túl sötétek bármilyen kommunikációra. Ha én alkalmaznám őket, akkor már régen repülnének, akármilyen "társadalmi munkában" is vállalták volna a feladatukat. Szórakozni tudnak a másikon, de tényleges információkat nem tudnak nyújtani.
 19. Üdv, kérdés flotta díjcsomag váltásról.
 20. " Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol La Liga meccseit láthatjuk. " Ezen mit nem értesz? A Tv csomagban szerepelt a Sport 1-2 csatorna, amelyek az említett meccseket adták. Már NEHARAGUDJ.
 21. (A hangsáv váltást megtaláltam.)
 22. Nem terveztem felvételt, máshogy oldom meg. A „térhangzás” meglepett, 2000 előtt vásárolt tévékben volt ilyen. Nem találom a Dolby Digital preferencia beállítást és az eredeti nyelv illetve a több hangsáv közötti választási lehetőséget. Lehetséges, hogy nincs is?
 23. Hú nekem is ilyet hoztak először. Az elsőt két nap után cseréltettem ki, mert kikapcsolt állapotában is folyamatosan kerregett a merevlemeze, mintha a szú rágta volna a parkettát. ***** idegesítő volt. A második már bírt 1 hónapot, aztán lett merevlemez hibája. Ez a CISCO 6030 darabra komolyabbnak tűnik, de majd kiderül
 24. Utolsó hét
 25. @AmandaD Nem is TV csomagra szól a szerződésed, hanem a mérkőzésre? 😃 Neharagudj, de én ilyen szerződésről még nem hallottam.
 26. Talán mert Telekom előfizető vagyok? És ELVÁROM a szolgáltatótól, hogyha a Spiler 2 nyomatja az igényelt, és eddig meglévő meccseket a Sport1-2 helyett, akkor ne nekem kelljen utána járnom a dolgoknak. Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol La Liga meccseit láthatjuk. Szerintem most a Té - nek kell lépni.
 1. További aktivitások betöltése