Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Részemről ez a véleményem. Mert ha csak az én készülékemen nem működik, akkor ok. De hogy a feleségemén sem, meg tableten sem, meg még jópár előfizetőnél sem ez már azért szerintem durva jelenet a fejlesztőtől. A hasonló konkurens appok viszont mennek kifogástalanul (ingyenes csatornák). Amúgy az IPTV és internet szolgáltatás kitűnően működik, azzal tényleg semmi gond!
 3. Szia! Jelezd a 1414 telefon számon a 3.2 menüpontban. Legközelebb a telefonszámodat ne írd ki, mert vissza élhet vele bárki.
 4. Ma
 5. Nem kaptam csekket 06304970116 errol a szamrol
 6. Tegnap
 7. @Ottó 50 Üdv! Biztos, hogy a Telekomtól küldik ezeket, nem valami csalók? Ha nem a Telekom számáról érkezik, akkor egyszerűen tiltasd le a számot.
 8. Volna egy kérdésem. Minden nyáron kb 4 éve, kapok, egy díjhiányról, sms-t, ami több, sebből is vérzik, mert nem az én díjhiányom/folyószámla, nem eggyezik, s az előfizetési díjam sem annyi, ja és soha nem maradtam ,még el a díjjal. Múlt hónapban is kaptam egy ilyet. Le emailesztem a dolgot, kaptam is egy levelet, amiben annyit el is mertek,hogy nincs tartozásom, s elnézést kértek, de semmi több. Egy hónap el teltével, napra pontosan, egy másik folyószámla díj hiányát, küldték nekem. Egy kérdésem volna, csak nekem, van a t.hom-nál, folyószámlám, ha egyszer, elméletileg, utána, néztek a dolgoknak, akkor, minek küldenek, egy másik, sms-t- Minden áron, pénzt,szeretnének, behajtani,ha jogos, vagy jogtalan mindegy? Én már ott tartok, hogy zaklatásnak, és emberi méltóságom, megsértésének, veszem a dolgot, mivel engem nagyon, zaklat az ilyen, dolog, mert, én még semmilyen szolgáltatónak, nem okoztam, díjhátralékot, beérkezési idő előtt, rendezni szoktam a díjat. Hová lehet fordulni, hogy, ez a dolog, végre normálisan, le legyen rendezve, valami nagyobb kutya email, címe, mivel a /írjon nekünk/ panasz, vagy akár melyik rész, nem működik. Az ilyen, sms-ek, borzasztóan, tudnak, stresszelni . Meg jegyezném, ilyen, bakik, után esetleg egy kis kárpotlás, és elnézés sem ártana !
 9. http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/valts-havi-dijasra
 10. http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/valts-havi-dijasra
 11. Enis azt szeretnék
 12. Előfizetos szeretnék lenni
 13. Szeretnék előfizetos lenni
 14. Elég meredek megfogalmazások.
 15. @anonymus A Kecskeméti járásban a fent @Ottó által említett Kft nyert, nem mikrós, de néhány járásban nyertek mikróval is (fejből nem tudom melyik), a Tiszavasvári kimaradt járásban is egy mikrós cég önerőből oldotta meg, ugyan nem az egész járást, de a nagyját lefedte.
 16. Sajnos így sem megy. Lehet, hogy nem támogatott készülék. Azért az szomorú, hogy így kivételeznek, hogy csak a kiváltságosoknak működik. Nem fogok ezért másik telefont venni. Aztán ott is 50% lenne a valószínűsége, hogy egyáltalán működne rajta...
 17. De viszont simán benne van hogy egy mikros cég nyert ?
 18. @anonymus A térkép késtítésénél mikrós cégek is szolgáltattak be adatot illetve mikrós hálózattal is lehetett pályázni egy-egy járás fejlesztésére, csak az nem ért annyi pontot, mint egy házig optikai hálózattal való pályázás.
 19. Yep simán benne van hogy nert valaki, amúgy @btz csak kábeles vagy mikros net is játszik ?
 20. @Ottó A Térképhez viszonyítva módosítást bejeleneni azok a szolgáltatók tudnak, akik adatot szolgáltattak a térkép elkészítésekor. Az hogy a Telekom mit tud adni, illetve mi van a térképen az más dolog. Nem csak a Telekom szolgáltatatott adatokat a tétképhez, hanem más szolgáltatók is, így lehet, hogy más szolgáltató tudja szolgáltatni a 30 mbps-t, amit jeleztek. A gyorsító opciós megoldás nem számít bele a fejlesztésekbe, a térkép készítésekor még nem is létezett az opció, így arra hivatkozva, biztos nem kékíthették a végpontot. Ha más szolgáltató nyert pályázati pénzt a járásodra, akkor ott a Telekomnak fejlesztési kötelezettsége nincs, max marad a 10 mbps + gyorsító opció.
 21. Utolsó hét
 22. @SwengX Nem modem, ONT. Ezen az oldalon lehet beállítani. A képen van egy példa is, ahogy a 21-es portot az 192.168.1.6-ra továbbítják. Statikus külső ip-t nem adnak. Azthiszem csak üzleti előfizetőknek felárért. Pppoe-n sajnos még az ipv6 tekintetében sem adnak statikus címet, de még a delegálható ipv6 tartományi prefix is dinamikus. Azaz ddns és társait kell használni.
 23. A PPPoE-s dolgot megoldottam úgy, hogy kihagytam a dlink routert és az én gépembe közvetlen csatlakozik a modem. Szóval a huaweiben hogy lehet port forwardolni és statikus (külső) ip-t beállítani.
 24. @danki Azért ebből sokminden kiolvasható (lenne) nálad is 360R modemhez: mióta él a kapcsolat, jelszintek, sebességek, hibák, stb..
 25. Szia sajnos nem csak a P8 Lite-é szünt meg, hanem másé is. Milyen kellett volna mert talán a sifonérban van még telekomos...
 26. Egyszer létesítettem úgy üveget hogy tudtam a user pass-t összes többinél meg e nélkül ment. Sokkal könnyebb így nem kell be lépni ont-be nem kell semmivel szórakozni pár perc alatt megvan, egyedül a voip macera de az más miatt. Az meg hogy az efi mit lát kap e külön sms-t vagy szerződésen amit ő lát azon mi van azt passzolom.
 27. @SwengX Akkor lehet, hogy úgy generálták, ahogy @anonymus írja. Eddig úgy tudtam, hogy kötelezően ki kell adni, mert nálam és jó pár embernek, akinek segítettem az ügyintézését, mindíg kiadták. Ha jól emlékszem telefonon újat generáltatni fizetős, online felületen ingyenes, de ahhoz is tudni kell egy jelszót és az MT id-t.
 28. Kiadható nem mondtam hogy nem csak lehet úgy létesíteni hogy senki nem tudja mi a user pass
 29. A jelszót be tudtam másolni csak nem akarom elmondani mert megint büntetőpont jár érte. Akkor meg megint átkutatok minden papírt meg sms-t bár megnéztem az összes sms-t de egyikben se volt olyan.
 1. További aktivitások betöltése