Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Köszönöm szépen a válaszát,igen webshop-ban akartuk.
 3. Ma
 4. Mobil előleggel sem engedték volna az iPhone 7-et? Akkor nem szokták engedi, ha több olyan előfizetés is van ami nagy értékű eszköz is lett részletre vásárolva és azok a részletek még nem teltek le, illetve magas havi díjú csomagok vannak. Érdemes üzletben érdeklődni, mert ott tapasztalataim szerint engedékenyebbek, a webshop az szigorúbb már ha webshopban történt a vásárlási kísérlet.
 5. Hogy sok az elő fizetésem ami eddig is ennyi volt és csak megújjítani szerettem volna,nem új elő fizetést,de sebaj.
 6. Üdv! Milyen indokkal utasították el?
 7. @ApaFia A probléma húsvét óta fennáll, gondolom azóta sokan bejelentették, mégsem történt semmi. Mikor korábban nem volt jó nálam a gyorsító opció, akkor sem sokat ért a "segítségük", vagy rám fogták, hogy én rontottam el azzal, hogy újraindítottam a HGW-t.
 8. Én nem osztom ezt a fajta véleményt.Ha nem működik megfelelően a eszköz, vagy a szolgáltatás be kell jelenteni a efinek.
 9. Szomorú!
 10. Amióta WESTEL elindult SZEGEDEN,azóta ott vagyok,mobillal,amióta a TÉVÉ is azota ott is vagyok végig,miért nem bíznak bennem.A hűségidő hosszabítását mindig kérik.Hát a bizalom és a becsület,már nem létezik. Üdvöztlerrel: Mihalecz József.
 11. Szép napot a kérdésem hogy 18 év hűség(még Westel) után miért nem kapok bizalmat.Amikor kapom az emailt,hogy kettő előfizetésemis meg újjíthatom.Boldog voltam hisz az egész családomnak t-mobilt vettem már,most magamnak szerettem volna egy Iphone7 rossgold(kifutó) erre kiderült hogy a sok elő fizetésem ami 18 év alatt egyszer sem volt kikapcsolva nem engednek újjítani.Nagyon rosszul esett hisz már 3 emailt küldtek.Nos én nem új előfizetést csak a meglévőtszerettem volna de sebaj majd most vissza adom sorba őket és megköszönöma hűsegem elismerését és szolgáltatót váltok.További szép napot! Üdv:Ninuszné PergelJulianna
 12. @ApaFia Nem áll helyre áramtalanítástól, sem HGW restarttól, mert valami központi probléma van. Jelenteni is felesleges, mert valószínűleg megállapítják majd, hogy minden rendben.
 13. Köszönöm a választ,remélhetőleg akkor egy újabb egyenleg feltöltés sem változtat semmit...
 14. RTL+ Csengetett Mylord? Telekomnál pillarboxba, hárombetűs cégnél kártyával a tv-ben, rendesen ahogy kell nyújtottan jelent meg. Hmm. Egyszer ilyen egyszer olyan
 15. Szia! Addig működik amíg ki nem kapcsolod.
 16. Sziasztok ! Most olvastam,hogy '18 április elsejétől a Dominó Most opció már nem aktiválható ! A kérdésem az lenne,hogy a meglévők meddig működnek,vagy egyáltalán működnek még ? Tudja valaki ? Köszönöm.
 17. @teherwagon Viasat 3-on kaptam épp el egy ilyen műsort tegnap este. Full ránagyítva kb jó volt, kilógott itt ott de tökéletes nem lett
 18. Akkor nem nagyon marad más, mint a stb és a tévé beállításait úgy kombinálni, hogy az általad leggyakrabban nézett csatornák kábé jók legyenek (bár ahogyan írod, van, amikor ez sem jön össze). én egyébként nem tapasztaltam ilyet, pedig nézem a fenti csatornákat. este végigpörgetem, megnézem
 19. Szia @teherwagon! Köszi a tippet! Leellenőriztem a tv-t is, de sajnos a szolgáltató közben már megerősítette az ügyfélszolgálaton keresztül, hogy a helytelen képarány a műsorszolgáltatók hibája. Egyébként egyre érdekesebb beállításokat használnak. Tegnap a Mozi+-on egy filmet, amit eddig mindig 16:9-ben vetítettek most 4:3-ban pillarboxban adtak le. Nem tudom, mire jó ez az új tendencia, mert volt szerencsém az @OldMike által leírt jelenséget megtapasztalni nekem is az RTL+-on, és tényleg elég "retro" élményt nyújtott. Nem értem, mi kifogásuk lehetett a széthúzás ellen a műsorszóróknak, mert azon kívül, hogy így a képarány opció a boxon gyakorlatilag értelmét vesztette még arra sem veszik a fáradtságot, hogy az ilyen-olyan képaránybeállítások mellett legalább a hasznos kép megőrzésére törekedjenek. Hétvégén a Film+-on úgy adtak egy Bud Spancer filmet, hogy a fura képarány miatt (amit a tv "szélesvásznúnak" jelzett, és semmilyen beállításmódosítással se a tv-n se a boxon nem lehetett jelentősen javítani rajta) a szereplők "megnyúlt" feje lelógott a képről.
 20. Hello @szaboadam, a tévéden is nézd meg a képbeállításokat, ne csak a stb-on
 21. 2 dolgot tudsz tenni. 1 áramtalanítod a eszközt,és ha helyre áll a rend akkor örül. 2 ezek után is probléma van akkor be kell jelenteni hibára.
 22. Nektek csak alkalomszerűen van ez a problémátok? Szerencsések vagytok. Mikor ki költöztünk ide falura, minden rendben volt, 50-60 ping volt játékban, semmi lag. Aztán puff, ping 200 de a leütéseket nagyjából 1000 alatt regisztrálja. Aztán teltek múltak a hónapok, elhatározta a család hogy benevez egy gyorsítóra. Puff, ping vissza esett normális értékre. Aztán pár hónap múlva ismét 200-as ping. Ami azóta is (1 év) úgy van. Ez akkor sem változik ha a gyorsító funkció nem megy. Annak idején fel is hívtam őket, akkor azt mondta nekem akivel beszéltem, a pingre nincs garancia szal ez van. Aztán most mikor megint nem volt net nálunk egy pár napra, mert vagy tv vagy net kapcsolattal szinte minden hónapban gond van. Kijavították a hibát, majd bepróbálkoztam ismét. Ide oda kapcsolgattak amíg végül egy hozzáértőhöz került a dolog. Ő mondot nekem sok mindent, nat-olt ip, biztosan kint németországban van a gond blabla. Meg a tesója amúgyis wow-ozik és neki is szokott olyan lenni hogy sokszor újra kell csatlakozni hogy kikerüljön egy bizonyos hubot. De ha én nem tudom bizonyítani hogy a telekom hálózata a ludas, ők ezt nem tudják felvenni hiba bejelentésnek, lépjek kapcsolatba a játék üzemeltetőjével. Írtam a gameforge-nak , de hát ők pont les***** hogy nekem mi a gondom. Amúgy sem értenek semmihez a supportjuknál. Írtam a decix-nek is, hiszen az ő szerverük a következő, az utolsó Magyar IP után. Ők azt mondják hogy "mi vagyunk a legpöpecebb cég európában, itt oszt ugyan nincsen gond". Tehát mindenki a másikra mutogat, nem is történik semmi. Azért az röhejes hogy ha a telefonomról megosztom a netet usb-vel, valamint pingzapper-en keresztül csatlakozok a játékhoz, tökéletesen játszható. A válaszidő pedig negyede a vezetékes net-nek. Ez az egy hátránya van annak hogy falura költöztem. Vissza sírom a digis netet.
 23. Tegnap
 24. Rendben, köszi. Egyre többet szemezek az S9+-al lehet az lesz inkább a választás, lényegtelen is. Hogy ha online megrendelem akkor arra van lehetőség, hogy üzletben vegyem át? (Bár a weboldalon abban az üzletben épp nincs). És ha van, akkor egy meghatalmazói szerződéssel átvehetem én? Mivel nem az én nevemen van az előfizetés.
 25. Ezzel mit lehet kezdeni? Van internet, de kik*rt lassú.
 26. Minőségi már megint a "szolgáltatás"... Persze a HGW restart most sem segített, mint ezelőtt sem.
 27. Helyzet jelentés.: Választ ugyan nem kaptam, de a hibajegyet felvették, kijött ismét egy szerelő megállapította hogy minden rendben van jelenleg (most este 20:50-ig jó is volt), de rendes volt, mégegyszer visszahívott elmondtam neki hogy mi a problémám. és azt mondta továbbítja a panaszom a kolegák felé. A hibajegyem azóta is nyitott. Reméljük a legjobbakat.
 28. A Gyorsító opció topikba való a kérdés, légyszi legközelebb ott tedd fel. https://kozosseg.telekom.hu/topic/9528-gyorsító-opció/ Amúgy többen is ezzel a problémával küzdünk, két dolgot tehetsz.: Bejelented hibára, vagy vársz amíg magától megjavul.
 1. További aktivitások betöltése