Legutóbbi Bejegyzések

témák mutatása

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Kétlem, hogy a gépeddel lenne a gond. Illetve a procival: Teszteltem ezt a TVGO-t: Intel i5 mobil proci (Lenovo T450 üzleti laptop, még mind a mai napig nem egy gyenge sz@rdarab) Ryzen 3 2200U (Lenovo Yoga530, ez se éppen gyenge, 1 éves proci, erősebb mint a T450-ben az i5) Ryzen 5 2400G (4 mag, 8 szál, 11 GPU feldolgozó egység. Ez sem éppen gyenge) Ryzen 7 PRO (szintén kb. 1 éves proci) Mindenhol ugyan úgy akad. Persze, a proci használat közben verdesi a talán 5%-ot is néha. Mókás.
 3. Nekem ugyan ez a bajom. Tegnap este kb. 6 órától néztük Win10-en (friss windows 10, friss driverek, friss böngésző) órákon át a ComedyCentral-t, majd átkapcsoltunk egy másik csatornára, ahol épp a Sokkal több mint testőr ment. Egy ideig nem is volt gond, de a film kb. 3/4-énél elkezdett szétesni a kép, meg - meg akadt, majd kidobta a random hibakódot. Átváltottunk ismét a Comedy Central-ra, ahol már be se töltődött az adás. Váltottunk másik csatornára, ahol a Feláldozhatók indult éppen. Kb. 2 percet sem lehetett normálisan nézni a csatornát. Ezt követően meguntuk a dolgot. Fura, hogy a "hálózatfix" (remélem így nem lesz kimoderálva) filmjeit akadás mentesen full HD-ban, akár 5.1-es hanggal is nézhetjük, míg a TVGO csupán SD adásként érkezik akadozva. A legjobb, hogy most már panaszt sem lehet benyújtani sehol, csak hívogatni az ügyfélszolgálatot, mert az telekom oldalán a panaszbejelentő nem működik.
 4. wpa3

  Már van új ONT https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/Sagemcom_Fast_5670_Gyorstelepitesi_es_Hasznalati_124x124_2020okt.pdf?fbclid=IwAR2o9CrXb8YsCJJ833FR_9Y3uYAnwdPiWQ-fDArGgt8V7_LxPhiuq63LD3g
 5. Szia Kérdezd meg a szomszédokat, hogy náluk van-e hasonló jelenség. Ha ők is tapasztalnak hasonlót, akkor hálózati hiba lesz (tap, vonali erősítő, stb ezt a technikusnak ki kell szűrni). Ha nem, akkor nálad lesz a gond a modemnél.
 6. Szia Ugyanarra állítottad vissza a hálózat nevét, mint előtte volt? Ha nem, akkor resetelni kell az eszközt és újra csatlakoztatni a wifihez.
 7. Nagyon köszönöm a válaszokat
 8. Tegnap
 9. Sziasztok! Adott egy ps4 amin nem lehet online játszani a kaon miatt se WiFin se Lan kábelen. Próbáltam a netről nézni a port forwarding dolgot de ha be is írom nem működik, hozzá se adja. Emellet a lan kabel ami a ps4re van dugva nem zöld hanem narancssárga a led. Ha WiFin csatlakozom a ps4re akkor elmegy az egész net mindenhol egy pillanatra, lövésem sincs mi lehet a baj. Valaki tudna segíteni mi lehet a probléma? Válaszokat előre is köszönöm.
 10. Nem lehetne tenni valamit,hogy nézhető legyen a szolgáltatás?????????? Ez már nonszensz...
 11. Sziasztok! Sagemcom router csere után a Chromcast nem csatlakozik a routerhez. Ötleteket olvasva az UPnP engedélyezve. Az IGMP proxyt kellene még tiltanom, viszont nem találom a menüben. Esetleg van-e valami más ötlet mi a hiba? köszi!
 12. Egyébként win10 alatt laptopon is akadozik, ott randomszerűen jönnek a hibakódok. Van, amikor órákon krresztül megy rendesen, aztán percenként kell újraindítani. Nagyon bosszantó.
 13. Oprendszer Android tv. Bejelentettem hibának, minden végigcsináltam / előzmények törlése, frissítés stb stb stb. / Belépni be tudok, a műsorújság is feljön, de amikor indítanék egy csatornát, ezt írja ki.
 14. Ha pedig rögzítve van a lap firefoxban, és megy az adás miközben más oldalakat nézegetek, utána visszatérve rá már szinte azonnal elő is jön az akadozás.
 15. Ugyanez nálam is. Teljesen random módon x perc után elkezd akadozni. windows 7 x64, 150/50-es net, legfrissebb mozillában és chrome-ban is tapasztalom.
 16. wpa3

  üdv uzman Talán majd a következő sorozat. hát igen de a következő sorozat már el érhető de mire a T észbe kap már ez is elévült lesz
 17. Valami általános keretrendszert használhatnak a fejlesztök, mert kis google-ozás után látható, hogy más TV applikációk is ugyanilyen hibakódokat használnak: https://forum.telus.com/t5/Pik-TV/Error-1-44-043/td-p/97746 :-)
 18. Oprendszer Android TV vagy kínai TV-BOX közönséges Android oprendszerrel? Szerintem az Android TV nem támogatott. A hibakódot sajnos nem ismerem, de itt irnak róla:
 19. Sziasztok! Október 16 -án lejelentettem hibára, hogy erős sebesség ingadozás van (ez annyira nem érdekel), illetve időközönként csomagvesztés is tapasztalható, ami nem lenne gond, de az online streamek folyamatosan szakadoztak ezért elég zavaróvá vált. Október 20 -án kijött egy szerelő megnézte, kicserélte a csatlakozót a modemnél, illetve az oszlopon is cserélt valamit. Elvileg megoldotta a problémát, de már akkor sem voltam benne teljesen biztos. Sajnos tegnap este ugyan az a hiba jött elő. A modemben lévő ping tesztet futtattam. Amikor az online stream megszakadt és elkezdett bufferelni, akkor futtattam a teszteket. Az eredmények között 40-80% csomagveszteség volt tapasztalható. Ahogy a stream helyreált a csomag vesztés is megszűnt. Szerintetek ezt most lejelentsem megint hibára? Mit tudnak ezzel kezdeni, ha ők nem tapasztalják pont akkor a hibát? Már korábban is beszéltem technikussal, aki szerint nincs baj a vonallal, de hát ezek szerint még is. Az esetleges választ köszi előre is!
 20. Telekom kicserélte a routert nagy nehezen, azóta semmi baja a játéknak.
 21. Hello! Androidos tv-n szeretnem hasznalni a telekom tv go-t, folyamatosan a fenti hibat jelzi. Mit tegyek, hogy hasznalhato legyen?
 22. Köszi, megoldódott.
 23. Hogy ne csak negatívumot írjak, meg kell dicsérnem a Telekomot, most már van hangnémítás és hangerőállítás Köszönjük szépen Sztem ez fontos sok embernek, kár hogy nem előbb rakták be ezt az opciót. De jobb később mint soha Most jöhetne a kis ablakban, előtérben tévézés, ez szintén fontos , az előző TvGo-ban is sokan használták.
 24. Köszi a választ.
 25. wpa3

  Szia Ez cirka 3-4 éve piacra dobott készülék. Nem támogatja és nem is valószínű, hogy fogja. Talán majd a következő sorozat.
 26. Több Böngésző és gép, a hibakód mire utalhat?
 27. Utolsó hét
 28. wpa3

  üdv btz konkrétan mire gondolsz??
 1. További aktivitások betöltése