Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

aTom

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

aTom eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. aTom

    Telekom Otthoni Internet 4G

    Egyelőre erről sokat nem lehet tudni, kérem, ha valakinek van hivatalos és publikus információja, ne tartsa magában! Köszönöm! Ami eddig a dokumentumokból kiderül: - Listaár: 12.000.- HUF - Adatmennyiség tekintetében korlátlan - Csak ott igényelhető, ahol semmilyen Telekom vezetékes szolgáltatás nem elérhető, valamint helyhez kötött, elmozdítása szerződésszegésnek minősül. Jó lenne tudni a hűséges árat, a maximálisan elérhető le-, és feltöltési sebességet, adnak-e hozzá modemet/routert, ha igen milyet (pl. LTE-A képes-e, lehetséges-e a bridge mód).
  2. aTom

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Kb 2x20perc telefonálásba került, de sikerült.
  3. aTom

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Van valaki, akinek bridge módban megy a Sage, és megkapta már a 3.91.0-t? Nálam 'elfelejtette' a bridge módot, újra meg kellett kérni. Más is tapasztalt ilyet?
  4. aTom

    Kábelnet

    Eddig is határérték közelében (48 és 51dBmV között) voltak a csatornák, de a ma éjszakai maintenance után még rondább lett. A szolgáltatás hiba nélkül működik, ennek ellenére érdemes lehet hibára jelenteni? Nem tudom mennyire egészséges a modemnek hosszú távon, hogy ennyire kell kiabálnia, hogy meghallja a CMTS. Ennél közelebb már nem tudom vinni a szolgáltatóhoz, ahogy bejön a lakásba a koax, közvetlenül a modembe van csatlakoztatva, se splitter, se csillapító nincs az útjában. A downstream viszont kicsivel szebb lett mint volt, 0 és -5,6dBmV, valamint 40,3 és 44,7 dB között az SNR
  5. aTom

    Kábelnet

    Érthető. Azért egy próbát megért. Köszönöm a választ! Akkor várjuk nagyon az ED3.1-et
  6. aTom

    Kábelnet

    Csak tegyél elé még egy csillagot Apropó, a jövőben esetleg nem várható nagyobb feltöltési sebesség, legalább az 500-as csomag esetében? Tudom, hogy erősen korlátos műszakilag, de ilyen jelképes 30Mbit/s-re gondolok pl. Vagy esetleg külön megvásárolható formában, ahol ezt a feltöltési csatornák, és az 'egy körön' lógó efik száma lehetővé teszi. A T is nyerne vele. Bedobjátok esetleg az ötletládába, vagy abszolút halott ügy?
  7. aTom

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Erősen elbeszélünk egymás mellett. Annyit írtam csak, hogy ilyen létezik a valóságban, ez működőképes. Fizikailag. Azt, hogy a T hozzáállása az ami, vettük, értettük, elfogadjuk.
  8. aTom

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Kollégának valahogy így működik. Fix IP szolgáltatása volt a Juropnetnél, amit átvett a Kalásznet (hamarosan Telekom lesz?), és kapott is egy sagemet, aminek az 1-es portjáról veheti a fix IP-t netezéshez, a maradék három pedig router módban megy. Innen is megy a net (persze más külső IP-vel), valamint az IPTV. Szóval biztosan nem technikai jellegű dolog.
×
×
  • Új...