Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Csipesz12

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Csipesz12 posztolt

  1. Csipesz12

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Nagyon köszönöm btz a segítségedet!
  2. Csipesz12

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszönöm a segítségeteket. Nas frissítve. smb1.0/cifs bepipálva. Parancssorba beírtam, kidobott egy csomó adatot, de nem tudom ide bemásolni. Változás semmi. TeamViewer van. mail címem: nagyika12@t-online.hu Fel is hívhatok valakit. Várok segítségetekre .
  3. Csipesz12

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Igen ismerem az IP címet. beütöm a keresőbe, kapcsolódik. "parancssor ablakban kiadott ping nas ipcím paranccsal " Ezt nem vágom Samba lehet a problem, más is ezt említette. Hálózati helyek között megjelenik hogy: Sinology de a hálózatnál nincs jelen......
  4. Csipesz12

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Nagyon köszönöm a tanácsokat, de sajnos láma vagyok, azaz kínai nyelven írtad. Autodidakta módon igyekszem. Segíts légy szíves szájbarágósabban. Köszönöm!
  5. Csipesz12

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sajnos nem jött be, mert teljesen véletlen módon egyszer látja a nast, másszor nem. Most éppen bármennyiszer indítom újra a routert, laptopot, nast, egyszer sem létesít kapcsolatot. Most a total commander sem. Néha meg bejön, de a laptop újraindítása után már nem látja, ill. t.c. látja tudok vele dolgozni, de ha egyszer véletlenül visszább lépek és újra keresi már nem találja meg...... Szétverem ezt a *****!!!!!!
  6. Csipesz12

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Megoldódott! Van a routeren egy 4 portos switch, abba volt dugva a nas, átrendeztem a kábeleket , a nas és a két pc a routerre került, és egyből látja mindkét gép a nast.
  7. Csipesz12

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sajnos ezen már túl vagyok. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, de nem tudtak távolról segíteni, szerelőt küldenek az első fél óra munkadíja valami 7 eft fölött van. A régi routerrel működött, ezzel nem. Érdekes mert tegnap este a laptopomon a total commander megtalálta, de ma már megint nem látja
  8. Csipesz12

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok Nemrég kaptam egy ilyen routert, azóta nem látja a hálózaton a számítógépem a Synology Nas-t. Érdekes mert az "ez a gép" hálózati helyeknél ott van, de a hálózat alatt nincs. Kodi lejátszik a nas-ról. Total Commander nem látja a nas-t. Nem rendelkezem számítógépes ismeretekkel, sajnos. ???
×
×
  • Új...