aaronmeister

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

aaronmeister a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. sagemcom

  Az előfizetésem 50es elvileg. egy speedteseten wifin kb 52/5öt mérek (lehet h akkor kábelen nem is lesz ennél gyorsabb?),de kábelen nem tudom, a kábeles netet szeretném megcsinálni. A kábel 10 méteres, cat.5E, csatlakozás nincs a modem és a gép között. Zöld színű a led, de a gép ugye "Nem Azonosított Hálozatot" jelenít meg, és a kapcsolat "Korlátozott".
 2. sagemcom

  Köszi a tippet, az eszközkezelőben hálózati kártyák alatt rengeteg eszköz van (a legtöbb rejtett), de felkiáltójel egyik mellett sincs, mindegyikhez úgy tűnik, naprakész az illesztőprogram.
 3. sagemcom

  Sziasztok! Teljesen laikus vagyok. Sagemcom F@ast 3686AC készülékem van. Eddig wifiről kapcsolódtam az internethez asztali pcről (így állította be a szerelő amikor be lett kötve a net). Szeretnék kábeleses netet használni, hogy nagyobb sebességet érhessek el. Egy utp kábelt bedugok a pcbe, illetve a Sagemcom F@ast 3686AC LAN1es portjába, de az internet elérés korlátozott. Nagyon megköszönném, ha valaki lépésről lépésre leírná nekem, hogyan kell működésre bírni.