Rick

Tag
  • Tartalmak

    1
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Rick a fórumon

  • Rang
    Új tag
  1. Sziasztok , Bekötést követően 3 nap múlva teljesen meghalt az eszközben a wifi. Próbáltam újramappolni a csatornákat , mindent megpróbáltam de semmi nem működött. Még szerencse hogy megtartottam a régi routeremet és arról megy most a wifi. Hallottam hogy nem egy nagy durranás az eszköz de bakker.. 3 nap ? A nagyobbik probléma viszont az hogy bekötéstől számolva 5 nap - szépen stabilan jött egy gépre 940-950mbit és 500 környéki feltöltés. Nem tudom mi történhetett de most már 4 napja 500-700mbit mérek le és 50-100(közbe 300) fel. 2 Gigabites csomagot választottam azért hogy több egyidejű felhasználásnál is (+IPTV) minden rendben menjen. Tisztában vagyok vele hogy a 2000mbit gyakorlatban csak 1,8-1,9. A sAgemcom F@st 5655v2 eszközzel directbe van kötve 10 méteren CAT 6 kábellel a gép. Mindezt úgy hogy lazább hét van és egy gépen van csak használva konkrétan a sebesség. Ezt akár honnan is nézem gáz. A kábel tökéletes(55m-ig 10gbps-t visz) a PC-m egy Rogos 1gbes portal rendelkezik. Nincs máshonnan húzva a net szóval azt a 900/500at minden körülmények között tudnia kéne , kivétel ha a garantáltat adják - mert abba belefér de kérem 1 hét múlva mennyivel lesz lassabb ? Garantáltért fizetek ? Mi lesz ha több gépen egy időben lesz használva huzamosabb ideig ? Ugyanis jelenleg ez pontosan úgy néz ki mint egy p@rasztvakítás. Bekötötték pár napig minden szuper aztán sorba jönnek a problémák . . . ( Factory reset az ONT menüjében kilövi a PPP fh+jelszót is ? Mert azt én nem kaptam - automatikusan állítja és nem szívesen telefonálgatnék utána.) Rendkívül csalódott vagyok és sajnos nem csak én hanem a családom is.