Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

yandelus

Tag
  • Tartalmak

    34
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

yandelus eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Egyéb guru
  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. yandelus

    Gamer Pc

    Rendben Köszönöm!
  2. yandelus

    Gamer Pc

    Szép napot! Egy időben volt a Telekommál rendes gamer PC, nem csak laptop. Ez a jövőben várható hogy újra elérhető lesz? Illetve, a Lenovo Loq sorozatból RTX 4060-as verizó várható a következő napokban? Vagy akár az Acer Nitro vagy HP Victus szériából? 4060-as kiadás? Ill. Kb milyen áron várhatóak ha lesznek?
  3. yandelus

    Laptop

    Köszönöm az infót!
  4. yandelus

    Laptop

    Rendben. Köszi. Hátha még az lesz!
  5. yandelus

    Laptop

    Sziasztok! Az alábbi 2 laptop közül, valamelyik lesz még Karácsony előtt készleten? https://www.telekom.hu/webshop/termek/Lenovo-LOQ-82XV00KGHV?skuId=jsku1754651201 https://www.telekom.hu/webshop/termek/HP-Victus-16-s0002nh-8C2X0EA?skuId=jsku1754650907
  6. yandelus

    Akciók

    Sziasztok A pénteki black friday-re várható valami akció a Telekomnál? Tavaly volt néhány jó áru tévé, ilyesmi várható idén?
  7. Sziasztok! Várható hogy lesz a napokban valami újabb gamer laptop, vagy főként PC? Mert PC volt egy ideig, de most már hónapok óta nem látom a kínálatban őket. Mikorra várhatóak? Vagy már ezek sem lesznek?
  8. yandelus

    Konzolvásárlás

    Hát ez elég kár. Még a 10 havi sem lenne baj, de látva a konzolhelyzetet, mire az ember odaér, hogy megvenné, addigra elviszik online.
  9. yandelus

    MODEM

    Köszi. Elmentem a postára, és volt is dobozuk, fel is adtam az eszközt.
  10. Sziasztok! Gondoltam hogy rendelek majd egy konzolt részletre, viszont a weblap nem adja be a részletvásárlási lehetőséget a konzoloknál. Ez miért van? Megszűnt ez a lehetőség, vagy mi történt?
  11. yandelus

    MODEM

    Sziasztok! Tegnapelőtt jött meg az új modem, a GLS hozta, sikeresen be is üzemeltem. A régiről kaptam SMS-t hogy postán kell visszaküldeni. Ez mind oké is, de melyik címre? Mert ez nem volt benne az sms-ben.
  12. yandelus

    Konzolvásárlás

    Sajnálom, jól jött volna, de sebaj! Köszi az utánajárást.
  13. yandelus

    Konzolvásárlás

    Rendben, érdekelne a válasz. Hátha jönne 21:9-es ívelt 34-es monitor!
  14. Sziasztok! Tavaly azt az infót kaptam hogy január elején lesz elérhető a PS5 a Telekomnál. Szeretném megkérdezni, hogy mikorra várható? Maradt a január vagy csúszik a készlet? Illetve, más kérdés: 21:9-es, ívelt 34 colos monitorok is lesznek? Mert van sok féle, de pont ami nekem kéne, nincsen. Aztán lejártak a hűségidők, kis kedvezménnyel beszerezni jobb lenne.
  15. yandelus

    Konzolvásárlás

    Köszi a választ. Esetleg van információ arról, hogy a weblapra kikerült gamer PC-knek, milyen a hardverük? Mert infó nincs róluk. Illetve más gyártó gépei is lesznek, vagy csak Asus?
×
×
  • Új...