Ripa

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Ripa a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Én már megvettem... Vártam több héten át, de vicc hogy már máshol többféle új csomaggal volt, itt meg még semmi. Szóval részemről vége az xbox vásárlási mizériának.
 2. Ez ám gyors válasz volt! A cat5e és a cat6 között van valami különbség? tehát valamelyiket érdemesebb venni?
 3. Hali! Ennek a kábelnek mi a neve? És pontosan milyet kellene vennem? Ugyanis, kellene belőle egy 5 méteres verzió, mert anélkül nem tudom átpakolni a szobát, márpedig hamarosan érkeznek az új bútorok, és a tévé új helyre kerül. Szóval mi a kábel pontos neve? Illetve, csak ilyen jó, vagy fehér verzió is? Stb. Kérnék pontos tájékoztatást. Eddig ez volt bedugva a modemba, és abból ment a settopboxba a kábel.
 4. Ezt az infót, hol kaptad? Ha lehet kérdezni. Én bementem hozzájuk reggel, az egyik közeli kirendeltségükbe, és ott azt mondta egy nő, hogy utána kérdez, bement hátra, és 3 perc múlva azzal az infóval jött, hogy Szeptember 28.-án már lesz, max 29. Azért az már elég nevetséges lenne, hogy még ezt se tudják tartani. Mostmár tényleg minden hétre ígérik. Hülyét csinálnak a vásárlókból.
 5. nekem se sikerült megvenni, akkor nincs, nem ertem it az van hogy van, ott meg hogy nincs. marmint a telosoknal. Na mindegy.
 6. Hali! Van készleten xbox one X jelenleg ? Szeretnék vásárolni egyet.