Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ripa

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Ripa posztolt

  1. Ripa

    XBOX ONE X

    Én már megvettem... Vártam több héten át, de vicc hogy már máshol többféle új csomaggal volt, itt meg még semmi. Szóval részemről vége az xbox vásárlási mizériának.
  2. Ripa

    Modem-Box kábel

    Ez ám gyors válasz volt! A cat5e és a cat6 között van valami különbség? tehát valamelyiket érdemesebb venni?
  3. Ripa

    Modem-Box kábel

    Hali! Ennek a kábelnek mi a neve? És pontosan milyet kellene vennem? Ugyanis, kellene belőle egy 5 méteres verzió, mert anélkül nem tudom átpakolni a szobát, márpedig hamarosan érkeznek az új bútorok, és a tévé új helyre kerül. Szóval mi a kábel pontos neve? Illetve, csak ilyen jó, vagy fehér verzió is? Stb. Kérnék pontos tájékoztatást. Eddig ez volt bedugva a modemba, és abból ment a settopboxba a kábel.
  4. Ripa

    XBOX ONE X

    Ezt az infót, hol kaptad? Ha lehet kérdezni. Én bementem hozzájuk reggel, az egyik közeli kirendeltségükbe, és ott azt mondta egy nő, hogy utána kérdez, bement hátra, és 3 perc múlva azzal az infóval jött, hogy Szeptember 28.-án már lesz, max 29. Azért az már elég nevetséges lenne, hogy még ezt se tudják tartani. Mostmár tényleg minden hétre ígérik. Hülyét csinálnak a vásárlókból.
  5. Ripa

    XBOX ONE X

    nekem se sikerült megvenni, akkor nincs, nem ertem it az van hogy van, ott meg hogy nincs. marmint a telosoknal. Na mindegy.
  6. Ripa

    XBOX ONE X

    Hali! Van készleten xbox one X jelenleg ? Szeretnék vásárolni egyet.
×
×
  • Új...