Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Szanyi

Tag
  • Tartalmak

    15
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Szanyi eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  1. Szanyi

    eSIM probléma

    Hali. Kicsit utánanéztem annak, amit mondtál itt, meg a másik fórumban. Van ám gond bőven külföldön is. Találtam egy Forbes-es cikket, csak pár napos és leírja hogy a kezdeti bevezetés után mind a három nagy amerikai hálózat (AT&T, T-Mobile USA, Verizon Wireless) az általad említett problémákra hivatkozva ez év végéig elhalasztotta az esim-ek támogatását. A Verzion már tárgyal az Apple-el, hogy hogy lehet ezt a gondot megoldani. Ezek szerint én pusztán szerencsés vagyok, hogy nekem egyelőre működik minden. Azonban ebben az is benne lehet, hogy nekem nem a fő kártya az esim, hanem a másodlagos.
  2. Hihetetlen ez a telekom. Mindenhol reklámozzák, hogy az Xs készülékek dual simesek, itt a fórumon mi magunk számolunk be arról, hogy kinek hogy működik a dual sim (Nekem egyelőre - kopogjuk le - nagyon szépen teszi a dolgát), és már nem először hallom, hogy a telekomos ügyintézőknek halvány lila gőzük nincs az egészről... Az is durva, hogy amikor a telekom saját oldalán akarsz Xs-t rendelni, nem lehet esimmel, mert azt mondja, a készülék nem alkalmas esim használatára... Én már kb 2 hete gond nélkül használom az esim-ben a telekomot, a fizikai simben egy másik sim kártyát, és mind a kettőről tudok hívni, mind a kettőről tudok hívást fogadni, mobilnet is megy, szóval...
  3. Nincs mit. Majd írj, hogy milyen használni. Nekem egyelőre nagyon kényelmes, hogy végre nem kell hordozgatnom két telefont.
  4. Telekom bejelentkezés - Előfizetéseim - Alapadatok - Sim kártya adatai. Itt lehet kezdeméyezni a cserét.
  5. Az üzleti előfizetést sajnos nem tudom. Ahhoz lehet, hogy tényleg telekomba kell bemenni...
  6. Szia. Én sehova sem utaztam. Otthon megcsináltam a rendes sim cserét esimre online. Ha van előfizetésed a Telekomnál, bejelnetkezel és ott a sim adatoknál Te magad is megcsinálhatod az esim cserét, nem kell sehova menni.
  7. Sziasztok. Az miért van, hogy a telekom oldalamon a sim kártyámnál próbáltam esimet kérni, de állandóan azt az üzenetet kapom, hogy nincs elérhető esim, próbáljam meg később... Ez miért lehet?
  8. Sziasztok. Az iPhone Xs/Xs Max készülékekbe a 12.1-es iOS frissítéssel hamarosan jön az esim támogatás. Egyelőre még csak béta verzióként elérhető, de hamarosan tölthető lesz: https://www.gsmarena.com/ios_121_beta_fixes_iphone_charging_issue_brings_70_new_emoji-news-33561.php
  9. Az iOS 12.1-es bétában még nincs híre az esim támogatásnak. Szóval valószínűleg egy későbbi frissítéssel fogja engedélyezni az Apple, nem a soron következővel.
  10. Én az Iphone Xs-re kérdeztem rá, és nekem is ugyanezt mondták... Nekem pár napon belül megjön az Xs, akkor szépen bemegyek egy telekomba és megpróbálom megcsinálni. Majd beszámolok mi lett a vége.
  11. Sziasztok. Legjobb tudomásom szerint az Iphone Xs-ekben már lehet használni az esim-et Magyarországon. A kérdésem az lenne, hogy mi történik akkor, hogyha regisztrálom otthon havi előfizetésemet az Xs-ben az esim-re, majd külföldre utazok olyan országba, ahol nem támogatott az esim? Ez azt jelenti, hogy ott nem fogom tudni használni a telekomos előfizetésem?
×
×
  • Új...